Aktfotóiról vallott Gregor Bernadett

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
aktfotó szexi Gregor Bernadett meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett a tévékamerák előtt vallott arról, hogy büszkén nézi vissza egykori aktfotóit.

Gregor Bernadett legújabb színházi darabjában, A kegyelmes asszonyban egy olyan karaktert alakít, aki mindent megtesz azért, hogy rátaláljon egy róla készült aktképre. Az előadásban látható festményt a színésznő korábbi fotójáról mintázták.

Gregor Bernadett meztelen képe Forrás: TV2

A 46 éves sztár nemrég a TV2 Mokka című műsorában elárulta, büszke a Playboyban megjelent képeire, ugyanakkor ma már biztosan nem állna modellt meztelenül.

Azért ez egy festmény, nem fotó, itt azért a művészi szabadság is benne van. De az arcom felismerhető rajta. Megmondom őszintén, az én koromban ezekre az ember már büszke. Akár hiszitek, akár nem, én kisebbségi komplexusokkal rendelkező nő voltam, nekem nem volt önbizalmam. Mindig visszahúzódó voltam, és amikor először megkerestek ezzel, nem hittem a fülemnek, hogy engem valaki oda valónak tart. Valahol picit a nőiségemmel kapcsolatos önbecsülésemet ez a fotózás a helyére pakolta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.