Kiderült, mire gondolnak a nők szex közben (18+)

Forrás: Thinkstock -
nők szex Gondolat felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre fény derül az egyik legnagyobb titokra, vagyis arra, hogy mire gondolnak a nők szex közben!

Nadia Bokody – aki azzal vált ismertté, hogy szétroncsolta a vagináját egy vibrátorral – valóságos szexszakértő lett. Sok nő osztja meg vele intim titkait, így azt is, mire gondolnak szex közben. Változatos aggodalmak és kérdések suhannak át a nők agyán a csúcs előtt, íme, néhány példa.

Kiderült, mire gondolnak a nők szex közben Forrás: Thinkstock

„Vajon meg kell magyaráznom azt a foltot a hátamon?” – osztotta meg egyik aggodalmát egy olvasója, de ennél akadtak jobbak is. „Bevettem a fogamzásgátlómat reggel?” – hangzott a másik kérdés, de Nadia szerint sokan nyugtalanok a megvilágítás miatt és azért is, hogy abban az aktuális pózban nem a legszebb a mellük. „Istenem, hagyjam, hogy ebben a szögben lásson?” – szólt egy másik, szex közbeni gondolat. „Megmostam a vaginám?” – jutott valakinek eszébe az intim pillanat közben ez a fontos kérdés. Nadia szerint viszont mindezek helyett inkább a pillanatot kellene élveznünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.