lottómilliomos lottónyertes pasi fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába nyert hatalmas összeget a lottón, a 23 éves Jane mégsem boldog: elkerüli a szerelem. Úgy döntött, leendő párjának fizetni is hajlandó, csak legyen végre valaki mellette.

A most 23 éves Jane a világ egyik legszerencsésebb emberének mondhatja magát: 17 évesen hatalmas összeget nyert a lottón. Ezzel szemben mégsem érzi magát boldognak, a szerelem régóta elkerüli.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

Először azt hitte, a külsője az oka annak, hogy nem találja az igazit, ezért nyereményéből egy nagyobb összeget elköltött a külsejére, szépészeti beavatkozásokra. A problémát azonban ez sem oldotta meg, ezért kitalálta, fizetni is hajlandó annak a pasinak, aki a párja lesz. Leendő partnerének évi 22 millió forint ütheti a markát, ha boldoggá teszi Jane-t.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hurry December n get me back in the reef✈️

Jane Park (@janeparkx) által megosztott bejegyzés,

A jelentkezőknek együtt kell vacsorázniuk a nővel, aki az interjút videóra is veszi, hogy egy dokumentumfilmet forgathassanak belőle – írja a Mirror.

Berki Krisztián kiakasztotta Aureliót A legbátrabb párosban, aki sírva fakadthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-berki-krisztian-kiakasztotta-aureliot-a-legbatrabb-parosban-sirva-fakadt.htmlBerki Krisztián A legbátrabb párosban is megmutatja taktikus oldalát, már az első este sikerült annyira kiakasztania Aureliót, hogy az sírva fakadt. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agit-azota-is-remalmok-gyotrik.htmlSzögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az embert próbáló feladatok még most is kísértik, rémálmai vannak a forgatások óta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Berki Mazsival végeztette el a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-berki-mazsival-vegeztette-el-a-munkat.htmlBerki Krisztián és Mazsi is részt vettek A legbátrabb páros második évadában. A megosztó celeb ezúttal Majkát akasztotta ki. TV + SztárokOrigoNevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-nevelootthonban-nott-fel-az-x-faktor-versenyzoje-balog-jano.htmlBalog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe. Most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-varkonyi-andi-szoros-baratsagot-apol-radics-gigivel-es-csaladjaval.htmlVárkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nála 25 évvel idősebb férje, Balázs mellett egy szőke nővel él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-koholak-alexa-ferje-mellett-egy-szoke-novel-el-egyutt.htmlKoholák Alexa néhány hónappal ezelőtt sokkolta a rajongóit: férjhez ment egy 25 évvel idősebb spirituális vezetőhöz, és ő maga is tanácsadóként munkálkodik. Most azonban egy újabb meghökkentő dolog került napvilágra: férje mellett egy nővel is osztozik otthonán a celeb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.