A megcsalt menyasszony a násznép előtt alázta meg a vőlegényét

Forrás: Thinkstock -
üzenet menyasszony megcsalás megaláztatás vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A menyasszony borzasztó üzeneteket kapott az esküvője előtti estén, rá kellett jönnie, hogy a vőlegénye megcsalta őt. Ezután úgy döntött, nem fújja le a bulit, de nem is ment hozzá a férfihoz: ezt tette inkább. 

Élete egyik legboldogabb napjának kellett volna lennie, ehelyett ez jelentette 6 éves kapcsolatának végét. Pedig Casey azt hitte, megtalálta az igazit. Nemcsak ők találtak egymásra, de családjaik és barátaik is. Egy nagy közösséget alkottak, olyat, amilyenről mindenki álmodik, de néhány üzenet mindent megváltoztatott. A menyasszony esküvője előtti estén érdekes képernyőfotókat kapott egy ismeretlen számról, ami alapjaiban változtatta meg az érzéseit.

A menyasszony az esküvője előtt szörnyű titkot tudott meg a leendő férjéről Forrás: Thinkstock
Egy új kutatás szerint a szexfüggőség sokkal gyakoribb, mint eddig hittük (18+)http://www.life.hu/intim/20181118-egy-uj-kutatas-szerint-a-szexfuggoseg-sokkal-gyakoribb-mint-eddig-hittuk.htmlAz egészséges szexuális élet elégedettséget, nyugalmat és boldogságot ad, de ha a szex kényszerré válik, egyelten jótékony hatása sem mutatkozik meg. És sajnos úgy tűnik, hogy sokkal többen küzdenek szexfüggőséggel, mint eddig gondoltuk. IntimOrigoElég néhány pikáns mondat, és fergeteges szexben lehet részed (18+)http://www.life.hu/intim/20181117-eleg-nehany-pikans-mondat-es-fergeteges-szexben-lehet-reszed-18.htmlVannak olyan titkos vágyaid, amelyeket eddig nem mertél felfedni a partnerednek? Add elő úgy, mintha álmodtad volna, és hatalmas gyönyörben lehet részed. Intim--Szoborpark nyílt a szexpózok számára Dél-Koreában 140 alkotással (18+)http://www.life.hu/intim/20181116-szoborpark-nyilt-a-szexpozok-szamara-delkoreaban-140-alkotassal-18.htmlMegdöbbentő alkotásokkal találja szembe magát az, aki ellátogat a Dél-Koreában található szoborparkba, ahol bemutatnak 140 szexpózt, az alapoktól a legnyakatekertebbekig. A polgárpukkasztó látványosság a Jeju-szigeten kapott helyet. IntimOrigoPilát Gábor: „A szeretet nem egy érzelmi szint...”http://www.life.hu/intim/20181114-pilat-gabor-a-szeretetrol.htmlSajnos odáig jutott a világunk, hogy nevezetes napoknak kell lennie ahhoz, hogy odafigyeljünk egymásra. IntimOrigoÍgy zajlik az élet a bordélyházban (18+)http://www.life.hu/intim/20181115-igy-zajlik-az-elet-a-bordelyhazban.htmlEgy prostituált elárulta, hogyan is zajlanak a mindennapok egy legális bordélyházban. IntimOrigoSzabadnapot kapnak egy brit cég dolgozói, hogy önkielégíthessenek (18+)http://www.life.hu/intim/20181115-szabadnapot-kapnak-egy-brit-ceg-dolgozoi-hogy-onkielegithessenek.htmlJobban és produktívabban végzik a munkájukat a dolgozók, ha boldogok, és az orgazmus bizony örömet okoz, ezért egy brit cég úgy döntött, extra szabadnapokat ad alkalmazottainak, melyet az orgazmus elérésével tölthetnek. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.