Pilát Gábor: „Bármi is történjen az életedben, az mind mulandó”

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor öröm Tabuk nélkül a párkapcsolatról boldogtalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármi is történjen az életedben, az mind mulandó. Amikor örömteli érzés tölti be a szobát, akkor már bizonyossággal ott toporog a küszöbön valami, ami az ellenkező érzést testesíti meg. Persze ennek a fordítottja is igaz.

Csak a teljes megnyugvás állapotában vagy független a remény és az aggodalom elválaszthatatlan párosától. Ezt azonban sem a remény, sem az aggodalom, sem a hit nem fogja végérvényesen megoldani, ehhez túl kell lépned a reményen, az aggodalmon és a hiten.

A remény alapja a kétségbeesés és a félelem Forrás: Shutterstock

Amikor azt mondod, hogy hiszek benne, akkor nem teszel mást, mint szavakba öntöd a reményt, azonban annak is az alapja a kétségbeesés, a félelem és az aggódás.

Ha képes vagy elfogadni minden ellentmondást, akkor túlléptél a világ dualitásán. Ekkor is ugyanazon a vonaton utazol, és balra fordítva a fejed ugyanúgy a fájdalom, míg jobbra fordítva ugyanúgy a gyönyör képei jelennek meg az üvegen túl, de már nem akarsz beléjük kapaszkodni. Sőt, a fejedet sem fordítod utánuk, csak addig nézed őket, amíg elhaladsz mellettük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.