Pilát Gábor: „Nem divat a jó kapcsolat”

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor házasság Tabuk nélkül a párkapcsolatról szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mára odáig jutott a világ, hogy a jó kapcsolat lassan ugyanolyan szokatlan és hihetetlen, mint a válás volt néhány nemzedékkel ezelőtt.

Egy tartós kapcsolatban élő boldog pár láttán már töprengeni kezdünk: vajon miért viselik el a bekorlátozott életüket, és miért nem nyitnak ajtót a szabadságnak? Talán szeretőt tartanak? Isznak? Esetleg egy gyógyíthatatlan betegség miatt erősödött meg közöttük a szeretet hamis érzése, amit az egymásrautaltság váltott ki? De ha még pillanatnyilag felhőtlen is lenne a párkapcsolatuk, akkor sem történhetett más:

kicsit hosszabbra nyúlt a közösen eltöltött idejük a két kapcsolat közötti átutazás során.

Nem divat a jó kapcsolat Forrás: Shutterstock

Az, hogy esténként nem csupán összebújnak, mint a birkák az ólban, esetleg tényleg szeretik egymást, és nemcsak szeretők, de barátok is, akik meg tudják egymást nevettetni, az lassan már lehetőségként sem fogalmazódik meg.

Mert manapság arra kell felnézni, aki lenéző, és túl nagy luxus lenne belátni, hogy „valakinek nagyobb a farka”. Vagy egyáltalán van neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.