A gyűrűs- és a mutatóujj elárulja, hogy hűséges-e egy nő

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat hűség mutatóujj megcsalás gyűrűsujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kezdeti időszakban minden párkapcsolat azzal telik, hogy a két fél megismerje egymást. Nagy kérdés az is, hogy vajon hűséges típus-e a másik, ez sokszor a későbbi időszakban sem változik, ha felüti fejét a féltékenység. Ám most úgy tűnik, egy pillantással meg lehet mondani, hogy egy nő mennyire hűséges egy párkapcsolatban.

Azt mondják, azonnal lehet tudni, ha valakit megcsal a párja. Ám ha nem szeretnéd megvárni, hogy ez bekövetkezzen, mondd meg már a nő kezéről, hogy hűséges-e.

A The Sun cikke szerint ugyanis már egy nő keze is elárulja, hogy mennyire monogám egy párkapcsolatban. Azt írják, hogy az Oxford Egyetem kutatói megállapították, hogy a nők mutatóujját és gyűrűsujját kell figyelni.

Ha ugyanis a két ujj közül a mutató a hosszabb, akkor a nő hajlamos a félrelépésre, ha azonban a gyűrűs a hosszabb, akkor a hűség élő szobra.

A kézfejed elárulja, hogy hűséges vagy-e Forrás: Dreamstime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.