Arcpirító, hova dugja a telefonját ez a műsorvezető

mell mobiltelefon műsorvezető felső Elena Filonova melltartó telefon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas chatharcban volt az ukrán sztárműsorvezető, Elena Filonova, amikor szóltak neki: néhány másodperc múlva adásban lesz. Arcpirító helyre rejtette el a mobilját. 

Elena Filonova Ukrajna egyik sztárműsorvezetője. Adás előtt éppen hatalmas chatharcban állt valakivel, amikor szóltak neki: néhány másodperc múlva adásban lesz.

Nem volt hajlandó odaadni a telefonját, helyette a melltartójába rejtette el - szúrta ki a Bors. A jelenet meglehetősen zavarba ejtőre sikerült, hiszen a méretes mobil nehezen fért el a kebleitől, a felsőjét pedig másodpercekig igazgatta a kamerák előtt.

A gyűrűs- és a mutatóujj elárulja, hogy hűséges-e egy nőhttp://www.life.hu/intim/20181206-a-gyurus-es-a-mutatoujj-elarulja-hogy-husegese-egy-no.htmlA kezdeti időszakban minden párkapcsolat azzal telik, hogy a két fél megismerje egymást. Nagy kérdés az is, hogy vajon hűséges típus-e a másik, ez sokszor a későbbi időszakban sem változik, ha felüti fejét a féltékenység. Ám most úgy tűnik, egy pillantással meg lehet mondani, hogy egy nő mennyire hűséges egy párkapcsolatban. Intim--Megalázták az ápolók a kórházban azt az anyukát, aki nem borotválta le nemi szervéthttp://www.life.hu/intim/20181206-megalaztak-az-apolok-a-korhazban-azt-az-anyukat-aki-nem-borotvalta-le-nemi-szervet.htmlSzülés után aláztak meg egy nőt: a szeméremszőrzetét kritizálták az ápolók. Intim--Pilát Gábor a bűnbánatrólhttp://www.life.hu/intim/20181203-pilat-gabor-a-bunbanatrol-es-a-bunbocsajtasrol.htmlMinden embernek megvannak a saját bűnei, de ami még rosszabb, hogy sok ember ezeknek a bűnöknek a foglya marad. Olyannyira kitapinthatóvá válik a gyötrelem, mint egy rosszindulatú daganat az ember testén, amelyet mindenhová magával hurcol. IntimOrigoAz angliai Iwade falu lakói meztelen naptárat készítettek jótékony célból (18+)http://www.life.hu/intim/20181205-az-angliai-iwade-falu-lakoi-meztelen-naptarat-keszitettek-jotekony-celbol-18.htmlEgy brit falu, Iwade lakói meglepő dologra szánták el magukat. A 2019-es évre különleges jótékonysági naptárral készültek. Az átlagemberek vetkőztek benne meztelenre, és munka vagy épp a hobbijuk végzése közben láthatók a meglepő fotókon. Intim--Palvin Barbi egy szál tangában mutatta meg a fenekét: fotóhttp://www.life.hu/intim/20181205-palvin-barbi-egy-szal-tangaban-mutatta-meg-feneket.htmlPalvin Barbi egy szál tangában mutatta meg formás hátsóját. Intim--Larion Zoé fehérneműs fotóval örvendeztette meg rajongóithttp://www.life.hu/intim/20181205-larion-zoe-fehernemu-fotoval-orvendeztette-meg-rajongoit.htmlMindössze egy fehér tangát és egy szexi melltartót visel legújabb fotóján Larion Zoé modell. Rajongói imádják a képet. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.