Pilát Gábor: "Nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni"

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor Tabuk nélkül a párkapcsolatról sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sors útjai kifürkészhetetlenek. Mindig azt mondják, hogy jókor jó helyen kell lenni, pedig a valóság az, hogy nem tudsz rosszkor és rossz helyen lenni. Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell az életben, azzal találkozni fogsz.

Lehet, hogy csak egyéjszakás kaland lesz, az is lehet, hogy hetekig vagy évekig kapcsolatban lesztek, sőt az is benne van, hogy összeédesedve beszélgettek végig és szerelmeskedtek át egy életet. Talán fájdalmas lesz a búcsúzás, de az is lehet, hogy megkönnyebbülést hoz.

Lehet, hogy csak egyéjszakás kaland lesz, lehet, hogy évekig kapcsolatban lesztek Forrás: Shutterstock

Talán gyönyörű élményeitek lesznek, esetleg felejthetőek, netán szívesen elfelejtenéd, de nem fog könnyen menni. Mindegy is, ezek a te élményeid. Örülj, hogy egyáltalán lehetnek élményeid, és ne feledd: ha nem engeded, hogy a sors vezessen, akkor hurcolni fog.

Pilát Gábor a bűnbánatrólhttp://www.life.hu/intim/20181203-pilat-gabor-a-bunbanatrol-es-a-bunbocsajtasrol.htmlMinden embernek megvannak a saját bűnei, de ami még rosszabb, hogy sok ember ezeknek a bűnöknek a foglya marad. Olyannyira kitapinthatóvá válik a gyötrelem, mint egy rosszindulatú daganat az ember testén, amelyet mindenhová magával hurcol. IntimOrigoDóri és Krisztián kipróbálta: Lovesense G-pont-vibrátorhttp://www.life.hu/intim/20181126-gpont-vibratort-tesztelt-dori-es-krisztian.htmlA Lovense a szexuális segédeszközök piacán elsőként rukkolt elő a teljes távvezérelhetőség lehetőségével, amelyet természetesen a legújabb G-pont-vibrátoruk, az Osci is magáénak tudhat. Tesztelőpárosunk ezúttal annak járt utána, hogy valóban hasznos képességről van-e szó, vagy csupán a marketingosztályon unatkoztak túlzottan egy fáradt péntek délután? IntimOrigoPilát Gábor: „Nem divat a jó kapcsolat”http://www.life.hu/intim/20181127-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-pilat-gabor-a-kapcsolatokrol.htmlMára odáig jutott a világ, hogy a jó kapcsolat lassan ugyanolyan szokatlan és hihetetlen, mint a válás volt néhány nemzedékkel ezelőtt. IntimOrigoPilát Gábor: „Nem divat a jó kapcsolat”http://www.life.hu/intim/20181127-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-pilat-gabor-a-kapcsolatokrol.htmlMára odáig jutott a világ, hogy a jó kapcsolat lassan ugyanolyan szokatlan és hihetetlen, mint a válás volt néhány nemzedékkel ezelőtt. IntimOrigoPilát Gábor: „A bátorság mércéje te vagy”http://www.life.hu/intim/20181119-pilat-gabor-a-fejlodesrol-batorsagrol.htmlHányszor gondolkodtál már azon, hogy meg kell erősödnöd, mielőtt kilépnél egy mérgező kapcsolatból? Vagy azon, hogy össze kell szedned magad, mielőtt meghoznál egy döntést? IntimOrigoPilát Gábor: „A szeretet nem egy érzelmi szint...”http://www.life.hu/intim/20181114-pilat-gabor-a-szeretetrol.htmlSajnos odáig jutott a világunk, hogy nevezetes napoknak kell lennie ahhoz, hogy odafigyeljünk egymásra. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.