Ő lehet a világ legnagyobb fenekű nője - Fotók

műtét plasztikai beavatkozás rekord fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natasha Crown mindössze 25 éves, de máris jó eséllyel pályázhatna a világ legnagyobb feneke címre. Nem titkolja, valóban az a célja, hogy övé legyen ez a titulus.

A 25 esztendős Natasha Crown nem titkolja, hogy az a célja, hogy övé legyen a világ legnagyobb feneke. Ennek érdekében mindent meg is tesz: pizzán és Nutellán él, emellett már több plasztikai műtéten is átesett. Emellett más szépészeti beavatkozást is bevállalt, arcát és ajkait feltöltette, valamint a melleit is megnagyobbíttatta.

Minél nagyobb, annál jobb. Nem akarok többé vékony lenni. A fenekemmel törtem már össze székeket, ágyakat, sőt embereket is. Én mindig is különböztem a többiektől. Más nők azt hiszik, hogy a karcsúság a menő, pedig nem. Szerintem a valódi nők így néznek ki, mint én" – idézi a hölgy szavait az UniLad.

Titkos üzenettel bírhat Meghan Markle gyűrűjehttp://www.life.hu/sztarok/20181219-titkos-uzenettel-birhat-meghan-markle-gyuruje.htmlMeghan Markle egy különleges gyűrűt húzott az ujjára: egy olyan szimbólum van rajta, amely távol tartja a gonoszt, és szerencsét hoz viselőjének. A találgatások egyből elindultak: vajon édesapjának üzen ezzel? TV + Sztárok--VV Csokival vigasztalódhat Vivien Krisztián kiesése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-vv-csokival-vigasztalodhat-vv-vivien-krisztian-kiesese-utan.htmlKrisztián kiesése után pár nappal máris új pasival vigasztalódik VV Vivien: láthatóan remekül kijön Csokival. TV + SztárokOrigoCurtis a közösségi oldalán reagált: nem hagyta cserben az árva gyermekekethttp://www.life.hu/sztarok/20181219-curtis-a-kozossegi-oldalan-reagalt-nem-hagyta-cserben-az-arva-gyermekeket.htmlCurtis a közösségi oldalán reagált arra, miért is nem ment el egy árva gyermekek számára rendezett karácsonyi programra, ahol ő lett volna a sztárvendég. TV + Sztárok--Radics Gigi dala a 37. helyig jutott a Billboard 100-as listájánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-radics-gigi-dala-a-37-helyig-jutott-a-billboard-100as-listajan.htmlRadics Gigi nagyon büszke lehet magára, hiszen olyan magasra jutott a dala a Billboard 100-as listáján, mint előtte még egyetlen magyarnak sem. TV + SztárokOrigoEmily Ratajkowski félmeztelenül pózol - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-emily-ratajkowski-felemztelenul-pozol.htmlEmily Ratajkowski a férfi követői legnagyobb örömére nem szokik le a dögös képek posztolásáról: ezúttal formás melleit mutatta meg. TV + SztárokOrigoMelegpornós múltjáról vallott VV Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20181219-melegpornos-multjarol-vallott-vv-krisztian.htmlVV Krisztián nem tagadta, hogy évekkel ezelőtt melegpornóval kereste a kenyerét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.