Kelemen Anna ismét pucérkodott: hátulról is megmutatta magát

szexi pucér meztelen Kelemen Anna fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna ismét a közösségi oldalán pucérkodott, ezúttal a hátsóját villantotta meg.

Kelemen Anna karácsonykor is elárasztotta közösségi oldalát pucér fotókkal. Pózolt már egy szál kalapban és csipkés fehérneműben is.

Ezúttal hátulról mutatta meg magát, úgy készített szelfit, hogy a feneke is jól látható legyen rajongói számára.

És még egy kis meglepetés” – írta a képhez, és a kommentekből ítélve valóban remek ajándékot adott követőinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

....and some more surprise ⛄️

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés,

Sztárpárok, akik 2018-ban döntöttek a szétválás mellett: Ábel Anita és Várkonyi Andi is továbblépetthttp://www.life.hu/sztarok/20181220-sztarparok-akik-2018-ban-dontottek-a-szetvalas-mellett-abel-anita-varkonyi-andi.htmlSajnos a holtomiglan-holtodiglan nem mindig tart örökké. Bár az alábbi sztárpárok közül egyik sem gondolta, hogy végül elválnak útjaik egymástól, végül mégis szakítás lett a többéves kapcsolatok vége. TV + Sztárok--Mokka best of: Kulcsár Edina és édesanyja elárulta, verekedtek a buszon - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-mokka-best-of-kulcsar-edina-es-edesanyja-elarulta-verekedtek-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja májusban elárulták a Mokkában, hogy összeverekedtek egymással a buszon.TV + Sztárok--Osvárt Andrea piros fürdőruhában, medencében ülve kívánt boldog karácsonyt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181226-osvart-andrea-piros-furdoruhaban-medenceben-ulve-kivant-boldog-karacsonyt-foto.htmlOsvárt Andrea az ünnepeket egy gyönyörű, egzotikus helyen tölti, ahonnan folyamatosan posztolja a szebbnél szebb fotókat. Így kívánt boldog ünnepeket. TV + SztárokOrigoFélmeztelen fotóval nosztalgiázik Hargitai Beahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-felmeztelen-fotoval-nosztalgiazik-hargitai-bea.htmlBea nem a fenyőfás, forralt boros fotókkal hangolódik a karácsonyra. TV + SztárokOrigoVálik a feleségétől Jack Osbourne, Ozzy Osbourne fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181225-valik-felesegetol-jack-osbourne-ozzy-osbourne-fia.htmlVége Ozzy Osbourne fiának, Jack Osbourne házasságának. Hat évig volt a felesége Lisa Stelly. TV + SztárokOrigoPintér Tibor elárulta, miért nem kezd korabeli nőkkelhttp://www.life.hu/sztarok/20181225-pinter-tibor-elarulta-miert-nem-kezd-korabeli-nokkel.htmlKét hónapja szakított fiatal barátnőjével Pintér Tenya. A színész úgy érzi, készen áll egy újabb szerelemre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.