Hetente legalább hétszer szexel a sztárfocista, Kevin-Prince Boateng és felesége

feleség szex Kevin-Prince Boateng titok magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa Satta kitálalt: férjével, a világsztár focistával, Kevin-Prince Boatenggel egy héten legalább hétszer szexelnek.

Melissa Satta nem csak arról híres, hogy olasz tévéshow-kban szerepel, hanem arról is, hogy korábban híres focisták fejét csavarta el. Régebben randizott Christian Vierivel is, jelenleg pedig Kevin-Prince Boateng felesége.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) által megosztott bejegyzés,

A csinos hölgy szívesen nyilatkozik házasságáról és kedveséről, a The Sunt még szexuális életük részleteibe is beavatta.

Az lehet az oka annak, hogy állandóan sérült, hogy legalább 7–10 alkalommal szexelünk egy héten. Nagyon sajnálom, de valószínűleg a múltkor is ettől húzódott meg...” – nyilatkozta a cseppet sem szégyenlős feleség.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ready for the holidays ☺️ @rossoporpora.underwear #underwear #advertising

Melissa Satta-Boateng (@melissasatta) által megosztott bejegyzés,

Több százezer forintot gyűjtöttek össze a magyar színésznők az onkológiai központnakhttp://www.life.hu/sztarok/20181228-tobb-szazezer-forintot-gyujtottek-ossze-a-magyar-szinesznok-az-onkologiai-kozpontnak.htmlMagyar színésznők álltak modellt egy naptárhoz, amelynek bevételeit hamarosan jótékony célokra fordítják. TV + SztárokOrigoVV Reni elmondta, mit vár Csokitól, miután kizárták a játékból (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181228-vv-reni-elmondta-mit-var-csokitol-miutan-kizartak-a-jatekbol-18.htmlNem maradhatott a ValóVilág 9 villájában VV Csoki, kizárták a játékból. Villabeli párja, VV Reni teljesen összetört. Most elárulta VV Gregnek, mit vár a férfitól ezután. TV + SztárokOrigo2018 a szerelem éve is volt: Berki Krisztián és Tóth Gabi is idén talált párrahttp://www.life.hu/sztarok/20181220-2018-a-szerelem-eve-is-volt-berki-krisztian-es-toth-gabi-is-iden-talalt-parra.htmlSok boldog eseménynek lehettünk szemtanúi 2018-ban: több sztár is idén találta meg a szerelmét. A régóta szingli Tóth Gabit eltalálta Ámor nyila, Koholák Alexandra megházasodott, de még Berki Krisztiánnak is bekötötték a fejét! TV + SztárokOrigoMedveczky Ilona új veszélyes szenvedélye a habanero és a skorpiópaprikahttp://www.life.hu/sztarok/20181228-medveczky-ilona-uj-veszelyes-szenvedelye-a-habanero-es-a-skorpio-paprika.htmlImádja a csípőset Medveczky Ilona táncművész. Nem tagadja: egy falatot sem lenne szabad ennie belőle krónikus vastagbélgyulladása miatt, ám nem bír neki ellenállni. Kertjében a legerősebb fajtákat termeszti. TV + Sztárok--Keresztes Ildikót sorozatos traumák érték, az életben maradásért küzdötthttp://www.life.hu/sztarok/20181228-keresztes-ildikot-sorozatos-traumak-ertek-az-eletben-maradasert-kuzdott.htmlVálása után fél évig a lakásából sem akart kilépni Keresztes Ildikó. Az énekesnő most élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA 2018-as év legnagyobb sztárbotrányai: Majka és Curtis felbomlását nem fogjuk elfelejtenihttp://www.life.hu/sztarok/20181220-a-2018-as-ev-legnagyobb-sztarbotranyai-majka-es-curtis-felbomlasat-nem-fogjuk-elfelejteni.htmlEz az év sem múlhatott el a sajtót megrengető sztárbotrányok nélkül. Hosszúra nyúló családi perpatvar, szakmai viták vagy éppen titokról lerántott lepel tartotta lázban az embereket. A Weisz Fanni és édesanyja között húzódó feszültség a tetőfokára hágott ebben az évben, de Majka és Curtis is szolgáltattak beszélnivalót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.