Alig takarja valami Emily Ratajkowski testét - Fotó

modell szexi bikini Emily Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emily Ratajkowski önmagához híven egy szexi fotóval lepte meg követőit az év utolsó napján is.

Emily Ratajkowski az év utolsó napján is kedvenc bikinijét vette fel. A darab egyik különlegessége, hogy szinte minden létező színben megtalálható a csinos modell gardróbjában, de ami még ennél is lényegesebb: elképesztően aprócska, szinte alig takar valamit. És valóban: friss fotóján is csaknem kivillannak intim testrészei belőle.

A képhez csak annyit írt: „Viszlát 2018".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bye 2018

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Czippán Anett szexi dekoltázst villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-czippan-anett-szexi-dekoltazst-villantott.htmlCzippán Anett a közösségi oldalán villantotta meg dekoltázsát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Jimmy haláláról egy nap ki fog derülni az igazság testvére szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190103-zambo-jimmy-halalarol-egy-nap-ki-fog-derulni-az-igazsag-testvere-szerint.htmlZámbó Jimmy halála körül még ma is sok a rejtély, de testvére szerint egy nap kiderül az igazság. TV + SztárokOrigoVV Greg párbajra hívta VV Vivit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190103-vv-greg-parbajra-hivta-vv-vivit-video.htmlVV Greg kezére került a legutóbbi kiválasztáson a zöld kendő, aki néhány nappal később ellenfelét is megnevezte.TV + SztárokOrigoRita Ora keblei kibuggyantak falatnyi bikinijébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-rita-ora-keblei-kibuggyantak-falatnyi-bikinijebol.htmlSaját bevallása szerint sem az ő mérete a fürdőruhája. Rita Ora mellei majdnem kibuggyantak bikinijéből. De hogy ezt miért tartotta fontosnak megosztani, az egyelőre rejtély. TV + Sztárok--Anthony Hopkins ukulelével köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/sztarok/20190102-anthony-hopkins-ukulelevel-koszontotte-az-ujevet.htmlKi ne ismerné Anthony Hopkinst, aki 81 évesen a világ legismertebb színészei között van? Most egy vicces videóval rukkolt elő Twitter-oldalán, melyen egy ukuleleszámmal köszönti az újévet. TV + Sztárok--Meghan Markle megtiltotta Harry hercegnek az alkoholt, a kávét és a teáthttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meghan-markle-megtiltotta-harry-hercegnek-az-alkoholt-a-kavet-es-a-teat.htmlMeghan Markle rávette férjét, Harry herceget arra, hogy éljen egészségesebben: alkohol és kávé helyett inkább ásványvizet igyon, valamint mozogjon rendszeresen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.