A Skorpió csillagjegy szülötteinek van a legnagyobb sikere a társkereső oldalakon

Forrás: Dreamstime -
asztrológia Skorpió statisztika társkereső csillagjegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy társkereső alkalmazás készített egy érdekes statisztikát, amelyből kiderült, melyik a legnépszerűbb csillagjegy.

A Jaumo nevű társkereső alkalmazás készített egy statisztikát a náluk regisztrált felhasználókról: kiderült, a Skorpió csillagjegy szülöttei örvendenek a legnagyobb népszerűségnek, ugyanis rájuk érkezik a legtöbb lájk.

Több mint 40 millió felhasználót vettek górcső alá, és a Skorpiók utcahosszal nyertek, az összes lájk közül minden nyolcadik az övék volt. Ezáltal 74 százalékkal nagyobb esélyük nyílt arra, hogy az ismerkedésből személyes randi is legyen, mint a lista utolsó helyén végző Nyilasoknak.

A második helyet egyébként a Mérlegek, a harmadik helyet pedig a Szüzek szerezték meg – számolt be róla a The Sun.

A Skorpiókat nagyon kedvelik a társkereső oldalakon Forrás: Dreamstime
Thaiföldön nyilvános szexelésen kaptak két turistát: a tengerben estek egymásnak (18+)http://www.life.hu/intim/20190104-thaifoldon-nyilvanos-szexelesen-kaptak-ket-turistat.htmlThaiföldön videóztak le két turistát, akik nagyon összemelegedtek a tengerben: fényes nappal mutatványoztak. IntimOrigoA Rabszolgasors főszereplője, Lucélia Santos hihetetlenül erotikus filmben szerepelt (18+)http://www.life.hu/intim/20190103-a-rabszolgasors-foszereploje-lucelia-santos-hihetetlenul-erotikus-filmben-szerepelt-18.htmlEgész Magyarország kedvence volt a Rabszolgasors című sorozat, mely 1986-ban érkezett hazánkba. Ám azt csak kevesen tudják, hogy a főszereplő egy film kedvéért minden ruhájától megszabadult. IntimOrigoNicki Valentina Rose modell hatalmas kebleivel várta a karácsonythttp://www.life.hu/intim/20190103-nicki-valentina-rose-modell-hatalmas-kebleivel-varta-a-karacsonyt.htmlSaját bevallása szerint Nagy-Britannia legnagyobb kebleivel rendelkezik Nicki Valentina Rose. Most megmutatta, milyen szexi dresszben várta a karácsonyt. IntimOrigoStohl András és Kovács Patrícia elárulták, milyen egy szexjelenet forgatásahttp://www.life.hu/intim/20190103-stohl-andras-es-kovacs-patricia-elarultak-milyen-egy-szexjelenet-forgatasa.htmlManapság a legtöbb film és sorozat elképzelhetetlen erotikus, úgynevezett ágyjelenetek nélkül. De vajon a színésznek ez ugyanakkora öröm, mint a nézőknek? A kulisszatitkokról most Stohl András és Kovács Patrícia beszélt. IntimOrigoA takaró alatt bújt össze VV Vivien és Hunor (18+)http://www.life.hu/intim/20190103-a-takaro-alatt-bujt-ossze-vv-vivien-es-hunor.htmlRadics és Krisztián után újabb villalakóval bújt ágyba Vivien. Ezúttal Hunorral kényeztették egymást az ágyban. IntimOrigoPornófilmforgatásairól vallott Mészáros Dóra (18+)http://www.life.hu/intim/20181228-pornofilmforgatasairol-vallott-meszaros-dora.htmlMészáros Dóra elárulta, hogyan lett belőle a diploma megszerzése után pornós, és miért vágott bele különböző erotikus munkákba. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.