Tízezerszer dörzsölte meg melleit a modell, két kosárméretet nőttek

mell modell melltartó Japán dörzsölés Nana Yasuda bikini kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hagyományos módszerrel akarta megnövelni kebelméretét Nana Yasuda bikinimodell egy tévéműsor kedvéért. Állítja: tízezer dörzsölés után 2 kosárméretet nőttek a mellei. 

Egy tévéműsor kedvéért bizarr kihívásba vágott bele Nana Yasuda bikinimodell. Vállalta, hogy egy hagyományos módszerrel próbálja megnövelni keblei méretét.

Ehhez 12 napon át kellett dörzsölnie őket. A 12 nap alatt tízezerszer dörzsölte meg kebleit, melyek állítása szerint D kosárról F kosárra nőttek. Mint mondta, nemcsak kebleire volt pozitív hatással a gyakorlat, hanem izmaira is, melyek sokkal lazábbak lettek például a vállában – írja a Daily Star.

Elárulta: 2 ezer dörzsölés után kezdte érezni, hogy lazulnak az izmai, 5 ezernél kezdtek nőni a mellei, 6 ezernél pedig már kicsik voltak rá régi melltartói.

A szakértők szerint azonban a mellnagyobbodást hízás is okozhatta. Mások szerint pedig a mellek ilyen fokú dörzsölése veszélyes is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.