Ügyfelei helyett tinderezik egy nő, nagyon jól keres vele

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge -
párkeresés Tinder vállalkozás társkeresés szerelem Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Társkereséssel keresi a kenyerét a Matchsmith alapítója, Holly Bartter, aki mások helyett tinderezik. Ügyfelei főként elfoglalt, dolgozó nők, akik szeretnék megtalálni az igazit. 

Holly Bartter, a Matchsmith nevű vállalkozás alapítója azzal keresi a kenyerét, hogy mások helyett tinderezik. A társkereső alkalmazás használata sok időt emészthet fel, ha valaki hosszas beszélgetésekbe elegyedik vagy épp csak elveszik a böngészésben. Éppen ezért a vállalkozás nagyon sikeres, számos ügyfele van, akik arra kérik Hollyt, spórolja meg nekik a társkereséssel töltött időt – írja a Daily Mail.

A Tinderre épül a vállalkozó cége Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Johannes Schmitt-Tegge

Ügyfelei többsége, 60–70 százaléka 29–52 év közötti dolgozó nő, akiknek nincs ideje a párkereséssel foglalkozni. Így az ügyfelek már úgy mehetnek az első randevúra, hogy tudják, tetszenek egymásnak a partnerrel. Megspórolja az örökös aggodalmat is, hogy vajon nem írt-e túl sokat vagy túl keveset, nem tárulkozott-e ki túlságosan.

Legfeljebb egy hétig beszélget a partnerekkel, mielőtt sor kerülne az első találkozásra. Azt gondolhatnánk, hogy nagy a hibázás lehetősége, ám Bartter pontos képet alakít ki azzal kapcsolatban, hogy kik lehetnek szimpatikusak az ügyfeleinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.