Csakis így élhetsz meg tartós boldogságot

Forrás: Shutterstock -
Pilát Gábor egyensúly Tabuk nélkül a párkapcsolatról szeretet egység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dualitással addig semmi baj nincs a világban, amíg nem teremt konfliktust.

A harc nélküli sokféleség magát a személyt és a párkapcsolatát is boldoggá, örömtelivé teszi, azonban ha küzdelemmé válik, akkor a személy megzavarodik, a kapcsolata pedig széthullik.

A harc nélküli sokféleség magát a személyt és a párkapcsolatát is boldoggá, örömtelivé teszi Forrás: Shutterstock

A szeretet megélése nem hátráltató tényezője a dualitásnak, hanem a célja és az értelme az egyénen belül, és a világ felé is. Ha ennek a megértését elvéti az ember, akkor mindent elvét. Ugyanis lerángathatod a valóságot a tapasztalat szintjére, de az legalább annyira paranoid meggyőződés lenne, mintha lopás gyanúja miatt feljelentést tennénk reggel az éjjel eltűnt csillagok miatt. Egy szó, mint száz: a dualitásban gyűjthetsz tapasztalatot, de tartós boldogságot csak az egységben élhetsz meg.

Pilát Gábor: "Aki kontrollálni, birtokolni és elnyomni akarja a környezetét, rabbá válik"http://www.life.hu/intim/20190118-pilat-gabor-a-birtoklasi-vagyrol.htmlAz elanyagiasodott ember is ember. Azonban olyan, mint a kalapácsember, akinek szögből van a világ. IntimOrigoTeszt: Lush – ilyen egy okos szexuális segédeszközhttp://www.life.hu/intim/20190107-dori-es-krisztian-kiprobaltak-a-lush-nevre-keresztelt-vibrotojast.htmlAz okos szexuális segédeszközöket gyártó Lovense egyik, ha nem a legnépszerűbb terméke a Lush névre keresztelt vibrotojás, amely hazánkban is számos hölgyet győzött már meg. Ideje volt hát, hogy mi is közelebbről megismerjük! IntimOrigoPilát Gábor: „Az énkép olyan, mint egy tudatmódosító szer, hallucinogén”http://www.life.hu/intim/20181219-pilat-gabor-az-enkeprol.htmlAbban a pillanatban, amikor feláldozod az énedet az énképed oltárán, csapdába kerülsz. IntimOrigoPilát Gábor: "Nem a nagy tragédiák döntik le az embert a lábáról, hanem az apróbb megrázkódtatások"http://www.life.hu/intim/20181219-pilat-gabor-a-tragediakrol-es-a-mogottes-okokrol.htmlNéha nem a nagy tragédiák döntik le az embert a lábáról, hanem az apróbb megrázkódtatások, és egy párkapcsolat se törvényszerűen a legádázabb történés miatt fut zátonyra. Azonban minden egyes ilyen esetben a kisebb dolog egy háttérben meghúzódó nagyobbat szimbolizál. A látszólag jelentéktelen mögött meghúzódik egy sokkal jelentősebb fájdalom, egy nagyobb veszteség vagy kudarc, ami a jelenben aktiválódik. IntimOrigoPilát Gábor a bűnbánatrólhttp://www.life.hu/intim/20181203-pilat-gabor-a-bunbanatrol-es-a-bunbocsajtasrol.htmlMinden embernek megvannak a saját bűnei, de ami még rosszabb, hogy sok ember ezeknek a bűnöknek a foglya marad. Olyannyira kitapinthatóvá válik a gyötrelem, mint egy rosszindulatú daganat az ember testén, amelyet mindenhová magával hurcol. IntimOrigoPilát Gábor: "A legnagyobb problémád valószínűleg az...."http://www.life.hu/intim/20181127-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-a-sorsrol.htmlA tudatosság és a tudattalanság az elme pillanatnyi állapotától függ. A valódi lényed azonban nemcsak mindkettő fölött áll, hanem az elme fölött is. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.