Kampót talált a tamponban egy fiatal lány, a panasza szinte senkit nem érdekelt

tampon menstruáció kampó sérülés panasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmony Grant meglehetősen megrémült, amikor kibontott egy tampont, amelyen egy kis fekete pöttyre lett figyelmet. Megvizsgálta a terméket, amelyből egy fémkampót húzott ki. Megkereste a gyártót, akik nem háborodtak fel annyira, mint várható lett volna.

„Teljesen elfogadhatatlan volt. Úgy tettek, mintha nem lenne nagy ügy, pedig komolyabban is megsérülhettem volna” – idézi Harmony Grant szavait a Fox News. A lány ugyanis tampont vásárolt, amelyen egy fekete kis pontot látott. Közelebbről is megvizsgálta a terméket, amikor látta, hogy a tampon egy fekete kampót rejt.

Komoly sérülés is lehetett volna Forrás: Facebook/Harmony Grant

Ha használat előtt nem veszi észre, komoly sérüléseket is szenvedhetett volna. Megkereste a gyártót, hogy panaszt tegyen a Playtex Gentle Glide nevű termékkel kapcsolatban, akik felajánlották neki, hogy visszatérítik a tampon árát, ám ez nem nyugtatta meg a lányt.

Később a cég kiadott egy közelményt, amelyben elmondták, ez egy egyedi eset, felhasználóik egészsége és biztonsága a legfontosabb számukra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.