2500 gyereket akar az önjelölt amerikai spermadonor, Joe

spermadonor szex védekezés Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az önjelölt spermadonor 2500 gyereket akar, ezért körbeutazza a világot, és védekezés nélkül folytat szexuális kapcsolatot nőkkel.

Semmilyen vizsgálatnak nem vetette alá magát a férfi, mégis védekezés nélkül fekszik le nők hadával, hogy gyermeket nemzzen számukra. Az önjelölt spermadonor célja, hogy 2500 gyereke legyen, ezért körbeutazza a világot. Azt állítja, most 100 gyermeknél tart.

2500 gyereket akar az önjelölt amerikai spermadonor, Joe Forrás: 60 Minutes Australia

Utazása következő állomása Ausztrália, ahol szintén lefekszik néhány gyermekre vágyó nővel, majd továbbáll. A Joe Donorként emlegetett, 47 éves amerikai férfi spermáit meg lehet vásárolni, de ő előnyben részesíti a természetes módon történő megtermékenyítést, azaz a védekezés nélküli szexet, amiért nem kér pénzt. Nem látja a dolog kockázatát, se a védekezés nélküli szexét, sem azét, hogy nem esett át orvosi vizsgálatokon, sem azét, hogy ügyfeleivel nem íratott semmilyen jogi dokumentumot – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.