John Travolta terhesség botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy megszületett a színész csemetéje, máris felröppentek a pletykák, miszerint Travolta felesége csak álterhes volt, és a gyermeket béranya szülte.

A Globe magazin szerint a sztárpár gyermekét, Benjamint valójában egy béranya hordta a szíve alatt. Travoltát hidegen hagyja a szóbeszéd - boldog, hogy megszületett a trónörökös, és a pletykák sem zavarják kedvese, Kelly Preston néha-néha félrecsúszott szilikonhasáról.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Pomádé szívtiprója és neje májusban jelentette be Kelly várandósságát. A házaspár tragikus körülmények között vesztette el Jett nevű fiát 2009 januárjában, ezért nagy izgalommal várták az új családtag érkezését. Hollywoodban azonban azt suttogják, hogy Kelly Preston valójában nem is volt terhes, mert már korábban elköttette a petevezetékét, ezért a pocakja egy speciális, szilikonból készült műhas volt, amely fokozatosan nőtt.

Egy hollywoodi partin az álhas állítólag egyszer csak elkezdett félrecsúszni a helyéről, mire Kelly idegesen kirohant a mosdóba, és az asszisztensével visszaragasztották a műhasat. Kelly barátnői szerint azonban a színésznő valóban terhes volt, és felesleges a pletykákra hallgatni...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.