együttélés énekesnő Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor döntőse nem titkolja, hogy volt idő, amikor legbensőbb titkait nem egy férfival, hanem legrégebbi barátnőjével osztotta meg - aki mellesleg házastársaként szerepelt az énekesnő egyik internetes közösségi oldalán.

Veca és legjobb barátnője, Miklós Gabi kisgyermekkoruk óta nagyszerűen megértették egymást. Éjszakába nyúló beszélgetésekkel és állandó, órák hosszat tartó kutyasétáltatással töltötték szabadidejüket - és egy idő után kapcsolatuk mélyebb lett. "Amikor bejelentkeztünk egy ismert közösségi oldalra, mindkettőnknek volt fiúja, de nem akartuk, hogy kiderüljön a személyük. Így beírtuk, hogy egymás házastársai vagyunk, mondván, húsz éve ismerjük egymást, és ez hosszabb, mint egy házasság. Egy percig sem tartottunk attól, hogy leszbikusnak gondolnak minket. Na és ha igen? Az sem zavart volna!" - mesélte a Hot! magazinnak az énekesnő. Veca már gyermekkora óta az éneklésnek él - családját is megdöbbentette hihetetlen éneklési vágyával, annak ellenére, hogy édesapja is híres zenész. A papa, Janicsák István minden erejével támogatja lányát, aki most mindent feltett az X-Faktorra, és szeretne minél tovább eljutni a mentorok és a közönség szeretetével - és persze csodás énekhangjával.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.