Megasztár: Parázs vita Mester és Friderikusz között

Megasztár Giorgia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A péntek este a szexi daloké volt, mind az öt döntős két dallal készült.

A műsor első részének előadásai nem tettek túl nagy benyomást ránk, egyedül Kökény Attila volt meggyőző, ahogy Mester Tamás mondta, együtt volt az érzelem és a technika. Kállay-Saunders András Prince előadása nagyon gyenge volt, hiába vergődött ágyban, párnák közt a csinos táncoslányokkal, a testiség kevés volt. Tolvai Reni a Szerelem utolsó vérig című filmzenét énekelte, jobban mondva csak néha énekelte. Kicsit sajnáltuk a nagyváradi lányt, mert a refrénnél nagyon jól ment neki, de ez a nyögős-suttogós mondóka röhejes volt.


Szíj Melinda éneke után egy kis bulvár következett. A héten ugyanis Mester Tamás azt nyilatkozta, nem örülne, ha Szíj Melinda nyerne, neki nem ő a kedvence. Erre Melinda úgy reagált, hogy háttal akart énekelni a zsűrinek. Végül persze nem így lett, de Friderikusz felhozta a témát, és megvédte a győri énekesnőt. Mester Tamás kikérte magának: ő nem akarta bántani Melindát, csupán őszintén elmondta a véleményét, és szerinte sem véletlenül jutott el eddig, hiszen mindenki bizalmat szavazott neki. Melinda elmondta, hogy azért akart háttal énekelni - leginkább Mester Tamásnak -, mert nem tudott volna ezek után kiállni elé, nem tiszteletlenségből szaladt ki a száján a cseppet elhamarkodott kijelentés.

A második körben sokkal jobban teljesítettek: Giorgio produkciója kifogástalan volt. Csúnya ilyet mondani, de mi otthon csukott szemmel hallgattuk.


Szexi volt, bitang szexi. Kállay-Saunders András is nagyot alakított a második dalával: a zenetörténet egyik legfülledtebb nótáját, Chris Isaak Wicked game című klasszikusát énekelte. Friderikusz ugyan majdnem elaludt rajta, de nekünk nagyon tetszett - kigombolt ing ide-vagy oda. Reninek kicsit sok volt Whitney Houston, pedig szépen tartotta a gyors ritmust. A ruhája most szuper volt, ahogy a zsűri is megemlítette. Melinda is sokkal jobbat énekelt a második körben, az Unchanged melodyt némiképp áthangszerelték, hogy ne a zene, hanem az énekesnő hangja érvényesüljön. Szép volt, Presser is nagyon megdicsérte.


Kökény Attila volt a kivétel, az első dala jobban sikerült, a második valahogy nem adta vissza a funkys életérzést, túl butácska volt a múlt heti világszínvonalú produkció után.

Az előadások után Caramel énekelte Lélekdonor című csodálatos szerzeményét. Öröm volt látni, hogy ez a fiú továbbra is megmaradt egy szerény, kedves, kellemes előadónak. Így, élő adásban adták át neki legújabb aranylemezét.

A szavazás szerint Szíj Melinda és Kökény Attila voltak a biztos továbbjutók, majd nagy meglepetésünkre Tolvai Renit mentették meg a szavazók. Kállay-Saunders András és Giorgio álltak a zsűri elé, Presser Gábor pedig kihirdette a szomorú végeredményt: Giorgiónak kellett mennie. A mackós tehetség tehát nem versenyezhet tovább, jövő héten négy döntőssel folytatódik a Megasztár 5.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.