önismeret film személyiségrajz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madarat tolláról, ugyebár. A pasit meg kedvenc filmjéről? Na jó, ez nem 100%-ban igaz, de egy kicsit igenis mesélhet az úriemberről. Lássuk csak, hogyan alakul a személyiségrajz.
6 kötelező film Angelina Jolie-tólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101029-6-kotelezo-film-angelina-jolietol.htmlSzerelem, katasztrófa, izgalom - DVD újdonságok novemberrehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101111-szerelem-katasztrofa-izgalom-dvd-ujdonsagok-novemberre.html

Kultfilmek

Imádja a Ponyvaregényt, a Harcosok klubját? Lehet, hogy csak villogni akar, és nem is látta, csak tudja jól, a kultfilmeket muszáj megnézni. Akkor a legcikibb, ha elkezdenek körülötte csacsogni a filmről, és beszáll a diskurzusba. Akkor jön a jól ismert "Már rég láttam" frázis! Persze van, aki nem villogásból csípi például a Tarantino-filmeket, hanem tényleg látta és kedveli őket. Ebben az esetben semmi gond, kifinomult az ízlése a kiszemeltnek. És lehet, hogy valóban konyít is a filmekhez.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Művészfilmek

Olyan, mint maga a műfaj. Kiismerhetetlen, szeszélyes és extra érzékeny. Sokat olvas és művelt srác. Szeret színházba járni, de sokszor egyedül. Igen, ezen nincs mit szépíteni: egy kicsit magának való.

Vígjátékok

Különösképp a Jim Carrey- és egyes Adam Sandler-filmek szerepelnek a kedvenc filmes listáján, ahol főszerep a pukié, a kukié és a női melleké. Ő az, aki 40 évesen is jobban örül egy fingópárnának, mint egy üveg bornak. Örök kisfiú marad, és ezzel sok mindenkit az őrületbe kerget. Imádja a fiús, sörözős, playstationözős bulikat, amikor minden társát, aki már elaludt, jól megviccelheti.

Drámák

Imádja Sam Mendes alkotásait. Nos, jó hírünk van: a pasi komolyodik. Szereti azokat a filmeket, amiken nemcsak nevetni és szórakozni lehet, hanem utána gondolkodni is. Felelősségteljes és komolyabb, mint kortársai.

Romantikus filmek

A Pretty Woman és az Igazából szerelem még nem gond. Ellenben, ha Carrie Bradshow-ra csápol, ott már komolyan el kell gondolkoznod, hogy valóban jól választottál-e? Gond van. Jó, ha a fiú romantikus és kicsit galamblelkű, de ha nagyon nőcis és extranyálas sztorikra gerjed, az felettébb furcsa! Kezdj el gyanakodni!

Akciófilmek

Golyóálló atléta és szuperfegyverek. Imádja, ahogy halad a cselekmény, van, hogy miközben nézi a filmet, ő is imitálja a lövések hangját. Ő az, aki nem megy a barátnőjével moziba, inkább a barátaival, mert ahol nincs robbanás, az már nem is film. A Cobra 11 összes része megvan neki, és el akar jutni egyszer a forgatási helyszínekre is. Kőkemény fickó, de vigyázz! Az is lehet, hogy csak szeretne az lenni.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


Kalandfilmek

Az álmodozó típus. Kívülről tudja az Indiana Jones szövegeit, és még mindig egy földkörüli útról fantáziál. Igen, képzelőereje, az van neki, és épp annyira romantikus, amennyire kell, szóval jól jársz vele! További jellemzője, hogy a kalandfilmek mellett nagyon szereti a meséket és az animációs filmeket is, de mégsem gyerek már.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.