Bulitippek szilveszterre

buli szilveszter programajánló party
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem akarsz otthon ücsörögni, vagy unalmas házibulikban társasozni, tedd felejthetetlenné a 2010-es év utolsó napját, és pörögj barátaiddal a legtutibb fővárosi partikban!

iStockPhoto
iStockPhoto

1. Jelszó: Úristen!

Az év utolsó napján a hedonizmusé, az erotikáé és az extázisé a főszerep! A Grundon fergeteges szilveszteri bulira számíthatsz, kedvenc bulizenéiddel, italakciókkal, újévi virslivel és éjféli pezsgővel, amelyet vizuális elemek, buja hangulat és pazar fények tesznek még tökéletesebbé. A jelszó: Úristen!
Bővebb infó: www.agrund.hu

iStockPhoto
iStockPhoto


2. Évbúcsúztató egy partipalotában

Töltsd az év utolsó napját Budapest exkluzív partipalotájában! Már este 7 órától különleges falatokkal, svédasztalos vacsorával várnak, majd 10 órától a bulizásé a főszerep! Csak rajtad áll, hogy az estét egy fenséges vacsorával indítod, vagy rögtön a táncparkett közepére érkezel! A Why Not zenekar és a Smile Showtime Band koncertje vagy DJ Toto Jr. és DJ Gomez szettje garantáltan nem hagy hidegen, és ha elfáradtál a táncban, megmutathatod az énektudásod a Café&Lounge-ban!
Bővebb infó: www.symbolbudapest.hu

3. Ha underground nyomja a szívedet!

Szeretnél remek koncertekkel egybekötött szilveszteri mulatságot? Most egy éjszaka alatt minden zenei igényedet kielégítheted! Hallgasd meg a Brains, a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál műsorát. Ha igazán jót akarsz mulatni, a Dürer Kertben a helyed!
Bővebb infó: www.durerkert.com

4. Virsli, pezsgő, koncertek

A Gödör Budapest kultikus helye, itt bulizni szinte hagyomány! A városban való fárasztó mászkálás helyett egyszerűbb, ha már az elején betérsz ide, és nem mész tovább! Itt mindent megtalálsz, amire az évbúcsúztatón szükséged lehet: barátságos klubhangulatot, virslit, pezsgőt, felfűtött érzelmekkel bíró Frenk koncertet, poénkodós rapőrületet a Belgától, fergeteges táncmulatságot a világzenét játszó Besh o Drommal és különböző DJ-k által lejátszott dögös egyvelegeket!
Bővebb infó: www.godorklub.hu

iStockPhoto
iStockPhoto

5. Dübörögjön az elektro!

Hatalmas össznépi Hajórengető mulatság vár 3 helyszínen tuti zenékkel és remek DJ-kkel, élükön Palotai Zsolttal, valamint további kiválóságokkal! A koncertteremben Ludmilla, TMX & Fullstereo & Popbitch, Bergi & Svindler, Plastickids, a motorbárban Cop, Mesterházy és Cadik, az étteremben pedig Isu, Crimson és Chrom pörgeti a lemezeket!
Bővebb infó: www.a38.hu

6. Buli minimálban

A Merlin szilveszteri partija kihagyhatatlan, ha rajongsz a minimál érzésért! Az arénában a Fine Cut Bodies, Nora Naughty, Ferenc Vaspoeri, Marvin, Isu és Peter Bernath zenéjére vadulhatsz, a Bál bárban hiphop, urban sounds, chicago és wonky dallamok extázisában tombolhatsz, a Kamarában pedig dubstep, UK funky stílusban mulathatsz!
Bővebb infó: www.merlinbudapest.org

7. Sparty a vízben!

Unod, hogy szilveszter éjszaka nem lehet taxit rendelni, és semmi kedved a hidegben órákat szobrozni? Ha szereted a vizet, az elektronikus zenét, esetleg a külföldi barátaid épp nálad lesznek, vidd el őket a Rudas fürdőbe, és bulizzátok át az év első napját! A Cinetrip újévi vízi cirkuszos sparty-ja tuti program, a különleges víz-gőz-zene-vizuál-akrobatika egyvelege garantáltan felforrósít Ttteket! A dübörgő zene mellett a látvány sem utolsó: izgalmas peformanszok, fényesők, tűzzsonglőrök garantálják az élményt!
Bővebb infó: www.cinetrip.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.