VV Gombi Való Világ beszavazó-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végig azt hittük, hogy Jerzy lesz a befutó, de a nézők több szavazatot adtak le a túlmozgásos narancssárgán csillogó táncosfiúra, Gombira.

A fiú nagyon céltudatos volt, a telefonos mozdulatokat másodpercenként mutogatta, közben erőteljesen simogatta csempe simára epillált mellkasát. Részeredményeket most nem láttunk, de Gombi kitörő öröme mindenért kárpótolt: Hajrá Magyarország! -kiabálta, majd Lilu mellett megtört a macho: örömkönnyekben tört ki, és ismét Magyarországot kiáltott, valamint, hogy imádja a családját. Vidám kis beszavazó volt ez. A villalakók vegyes érzelmekkel fogadták a szépfiút.

www.valovilag.hu
www.valovilag.hu


Tegnap éjjel megint követtük az eseményeket, de semmi mást nem hallottunk, csak Leonidász szuperérdekes történeteit, és azt, ahogy Zsófinak puncsol. Eléggé ráfeszült a kishölgyre, akinek tetszik ez a helyzet, mórikálja magát rendesen. Túl sok esélye nincs Leonak, mert a budaörsi leányzó inkább Béci társaságát keresi. Alekosz meg is jegyezte, hogy minden lány Béciért van oda...ezt nem nagyon értjük, mert amit a srácból láttunk eddig, az nem volt túl érdekfeszítő. Szandika pedig tervet szőtt: zuhanyozni akar Alekosszal, hogy legyen egy kis sikerélménye a fiúnak, s, hogy próbára tegye, csak a szája nagy, vagy tényleg hódítani akar?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.