Vastag Tomi, Veca és Nikolas szövetkeznek

X-Faktor zene Takács Nikolas Janicsák Veca Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tehetséges énekesek, az nem vitás, most azonban úgy döntöttek, összefognak a magyar zene érdekében.

Vastag Tamás a napokban úgy döntött, élharcosa lesz egy új zenei forradalomnak. A tizenkilenc éves fiú szerint akkor változott meg a gondolkodásmódja, amikor a napokban Janicsák Veca minden körítés, zene és extrák nélkül a színpadon elkezdte énekelni az I will always love you című világslágert.

http://www.youtube.com/v/GyVz5N9VTrA?fs=1&hl=hu_HU

,,Abban a pillanatban megfordult a világ, amikor Veca csak úgy, minden külsőség, csinnadratta nélkül, egy szál mikrofont a kezében tartva kiállt a színpadra Whitney Houston dalával. Azután döntöttük el páran, köztük én, Nikolas, meg Veca, hogy valami újba kezdünk. Új irányt vett a gondolkodásunk, már tudjuk, hogy sokkal többet számít a szív és a mondanivaló, mint a durrogó petárdák, a csillogó fényáradat. Zenei forradalmat indítunk, hogy mindenki kövesse az elveinket" - mondta Tomi a Borsnak, aki nagyon eltökélt új tervükkel kapcsolatban.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

,,Minden embert be akarunk vonzani, hogy megfordíthassuk a világot, és mostantól fordítva forogjon a Föld! Annyi energiát fektetek majd ebbe, amennyit csak tudok, élharcosa leszek az ügynek" - mesélte lelkesen a kisebbik Vastag testvér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.