VV Szandika kiborult, és őrjöngött a Villában!

VV Éva VV Leonidasz Való Világ párbaj kiszavazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsuzsi és Olivér eldurvult vitája után a VV játékszabályainak értelmében fél órán belül el kellett hagynia a Villát az agresszíven viselkedő Bombanőnek. Szandika alig akarta elengedni újdonsült barátnőjét, és teljesen kiborult.

A hétfő esti kiválasztás előtt más megdöbbentő esemény is borzolta a villalakók kedélyét, mivel a ValóVilág történetében először fordult elő, hogy valakit kirakjanak a műsorból az oda nem illő, agresszív magatartása miatt. A Bombanőként beszavazott Zsuzsi nem bírta már tovább a bezártságot, a szex és szeretet nélküli létet, így elpattant nála a húr, amikor Olivér sértő szavakkal illette őt, és nekiesett a Villa nagyszájú macsójának. A legjobban talán a nagyszájú Szandika sajnálta Zsuzsit, így a lány távozása után nem is tudta magában tartani indulatait, és teljesen kiborult.


Éva Leonidaszt hívta ki párbajozni
Éva döntését hosszasan indokolta, elmondta, hogy ugyan nagyon szereti, azonban Leonidasz a bekerülése óta még csak meg sem próbált hozzá közeledni, és sok konfliktusa is volt vele. Túlzottan befolyásolhatónak tartja a fiút, ami szerinte abból is látszik, hogy bekerülésekor a kinti vélemények alapján ítélte meg őt.


A döntés inkább tűnt taktikusnak, mint őszintének, hiszen Évának korántsem Leonidasszal volt a legtöbb problémája. Most már azonban a nézők döntik el, ki hagyja el a házat, ezért nem meglepő, hogy Éva egy szerinte nála gyengébb karaktert választott. Leonidasz csak annyit fűzött hozzá a történtekhez, hogy számított rá, és kicsit esélyesebbnek is tartja Évát, mint saját magát.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.