VV4: Zsuzsi nyomul, hiányzik neki a szex

szex Való Világ 4 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtettük, hogy az alkohol mindenkiből kihozza majd az állatot. Péntek este Zsuzsi igazi vadmacskává változott: szó szerint rámászott a mit sem sejtő pudingra, Leonidaszra.

A fiú nem sokáig ellenkezett, pedig először vonakodott a "nyelvestől", mint Julia Roberts a Micsoda nőben. Aztán belement, és bűnbánóan beszélgetett Kristóffal. Lehet, lőttek az otthoni kapcsolatának? Zsuzsi nyomult, még hajnalban is próbálkozott, de a fiú lerázta. A kinti életben bizonyára Zsuzsi sem ment volna a tohonya görögre, csupán hiányozhat neki a testiség, sőt, még az is lehet, hogy taktikázik: a nézők tartsák csak bent, mert őt nem érdeklik a kamerák, bevállal bármit.


Gigi és Jerzy nagyon édesek. Turbékolnak, isszák egymást szavait, cirógatják-babusgatják egymást, de csók még nem csattant. Tényleg kedvesek, és őszintének tűnnek, nem hisszük, hogy csak a show miatt flörtölnek.

Alekosz teljesen kiakadt azon, hogy még a szerencsétlen Leo is becsajozott. Elhatározta hát, hogy behálózza Ginát. Két lehetőséget vázolt fel Olinak: vagy kimegy a lány férje és úgy nyomul rá, vagy marad Kristóf is, és beadják az édeshármast. Olivér szakadt a nevetéstől, Alekosz pedig a szokásos komoly ábrázattal révedt a távolba. Mit szólna ehhez a házaspár?

Való Viola

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.