énekesnő Gwen Stefani No Doubt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, elege lett Gwen Stefaninak a magányból. Az énekesnő a hírek szerint feladja szólókarrierjét, és visszatér ahhoz a csapathoz, mely világsztárt csinált belőle.

Gwen Stefani már egy ideje tervezi, hogy ismét csatlakozik a No Doubt együtteshez - ez pedig szólókarrierje végét jelenti majd. A stílusos énekesnő 2004-ben távozott a csapatból, első albumai igen sikeresek lettek. A "Love.Angel.Music.Baby" és a "The Sweet Escape" is platinalemez lett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gwen a következőket mondta az Entertainment Weekly magazinnak szólókarrierjéről: "Az egy hirtelen döntés eredménye volt. Kicsit tovább tartott, mint ahogy bárki is gondolta volna - mert élveztem, és volt, ami inspirált. De minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Én sodródom az árral..." - vallotta a csinos Gwen, aki hamarosan ismét No Doubt-tag lesz.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.