2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Sínen van VV Éva karrierje! Álommunkát kapott!

VV Éva műsorvezető VV Szandika állás RTL Klub Reggeli Csak csajok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnépszerűbb közösségi portálon a VV4 befejeztével fanklubok is alakultak Baukó Éva karrierje érdekében. Sokan nem értették, hogy Alekosz műsorának háttérprodukciójában miért épp a beszédhibás Gigi brillírozik Anikó mellett, s hol marad Éva?

Tipp! Így jelentek meg a celebek a VIVA Comet gálán! Nézd meg képgalériánkat!


Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Eddig úgy tűnt, a temperamentumos göndör lány csak a haknijain szerepelhet, az RTL Klub nem biztosít számára semmiféle munkalehetőséget, holott legnagyobb vágya az volt, hogy igazi médiamunkás váljon belőle.

Fórum: Kiért hagytál el?



A Life.hu információi szerint Éva kedd reggeltől a Reggeli Nem Csak csajok műsorát vezeti VV Bécivel és Barabás Évivel. Úgy tudjuk a Reggeli egésze beköltözik nyárra a villába, így akik már hiányolták a kulipintyót, reggelente ismét találkozhatnak vele. Kedd reggel Béci és Éva Szandikával karöltve körbevezeti a Reggeli műsorvezetőit egykori otthonukban. Megtudhatjuk, melyik helyiség mire a legalkalmasabb, ha valakik, hát ők tudják, hol lehet jól elbújni egy meghitt beszélgetéshez vagy épp lelkizni egy nagy sértődés után...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.