Liptai Claudia összeköltözik szerelmével, és kiszáll a TV2 sorozatából is?

Mokka válás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető kollégái szerint nagy bejelentésre készül Liptai Claudia.

Tipp! Tombolnak a fiatalok a VOLT fesztiválon! Nézd meg képgalériánkat!




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

,,Mindannyian tudtuk, hogy együtt vannak, holott előttünk is titkoltak mindent, de azt is hallottuk, hogy Péter felesége, Viki kiborult a hírek hallatán, ezért titkolóztak a végtelenségig. Két hónappal ezelőtt Viki fülébe jutott, hogy férje még mindig csalja őt Claudiával. Az asszony teljesen összeomlott, Péter pedig összepakolt, és elhagyta közös otthonukat." - vallotta egy kolléga a Hot! magazinnak.

Állítólag ezek után a férfi beadta a válókeresetet, Viktória, a feleség pedig egyedül maradt a két gyerekkel. ,,Péter felesége nem akar válni. Nem is csoda, hogy négy hónapja nem tudnak pontot tenni az ügy végére. Viki egyelőre nem tud megbocsájtani, rettenetesen bántja, hogy Péter becsapta, és ez érthető is. Többször láttuk mostanában a TV2 székháza előtt körözni az autójával, gyakran órákon keresztül figyeli a bejáratot, hogy lássa férjét vagy Claudiát." - tette hozzá a kolléga.

Claudia - amíg nem vállalja fel kapcsolatát, bujkálni kényszerül szerelmével. ,,Mielőbb szeretnének összeköltözni Péterrel, és miért ne tennék? Nem maradhatnak életük végéig teljes elszigeteltségben. Claudia önként vállalta, hogy búcsút int a Mokkának, és bár erről még kevesen tudnak, de azt is tervbe vette, hogy a Jóban Rosszban sorozatból is kiszáll." - mesélte a kolléga.

Tipp! Fegyverrel lövöldöztek a modellek a kifutón! Nézd meg képgalériánkat!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.