műsorvezető Stohl András baleset Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András sokat köszönhet családjának, különösen édesanyjának, aki mindenben segíti fiát a legnehezebb időkben is.

Kilenc hónapja - májusi balesetekor - gyökeresen megváltozott Stohl András élete. A műsorvezető nemcsak édesanyját és volt feleségét támogatja, de nővérét is segíti, amióta annak férje elhunyt. A decemberi tárgyalásán a színész elmondta: másfél millió forintot keres, melynek nagy részét természetesen családjára költi.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

András édesanyja, a nyolcvanéves Stohl Andrásné a hét nagy részében lányánál, Viktóriánál segít a háztartásban, hétvégente pedig fiánál foglalatoskodik. Az idős asszony nem hajlandó nyilatkozni, pedig szívesen megvédené fiát, de a család ebben egyezett meg - tudtuk meg a Hot Magazinból.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


András gyermekei is nagyszerűen átvészelték az utóbbi hónapokat- a színész legnagyobb lánya nemrég azt mondta édesapjának: "Olyan pasit szeretnék apa, mint te vagy!" De Stohl ezt nem tartotta jó ötletnek. "Olyat ne!" - válaszolta a műsorvezető, aki elismerte, sokszor hibázott már életében, de most már sokkal több időt tölt családjával. Stohl Andrást élettársa, Ancsika is mindenben támogatja immár hat éve. "Mindent megteszek, hogy ne laposodjon el a kapcsolatunk. Egy kis meglepetés, egy kedves telefonhívás, és ami nagyon fontos: a reggeli csók" - vallotta a ValóVilág műsorvezetője, aki a megpróbáltatások ellenére is biztos házasságban él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.