Való Világ 4 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszült várakozás előzte meg a mostani párbajt, amelyből végül Alekosz került ki győztesen, ő folytathatja tehát a versenyt. A szavazók Zsófit nem szeretnék tovább látni a villában - csupán a szavazatok 29%-a érkezett rá, 71%-ot Alekosz tudhatott a magáénak.

A mai párbaj külön érdekessége, hogy két olyan szereplő csapott össze, akik kapcsolata kezdetben jól indult, mára azonban igencsak eltávolodtak egymástól. Ugyan a párbaj elején mindkét versenyző jó hangulatban volt, az eredményhirdetésnél azért Zsófin érezni lehetett a meghatódottságot.

Összefoglaló:

Gokartozás
A Tour de Villa nyereménye volt, hogy a villalakók kimenőt kaptak, a csapat egyik része tegnap előtt lovagolt, a másik része tegnap gokartozott. Az autókázás közben Olivér feladta a versenyt, meghúzódott a karja, és be kellett fáslizni. Béci hasonlóan járt, de ő fél kézzel is férfiasan helytállt. Önérzetét ugyan bántotta, hogy az okostojás köridője jobb volt, de elsőként akkor is ő futott be, mert megelőzte a görög csődört. Alekino örült, hogy végre megvalósíthatta önmagát, és büszkén verte a mellét a nap folyamán, nem mellesleg pezsgővel díjazták, amit végül nem ő fogyasztott el.

Hogy a másik csapat addig ne unatkozzon, míg a többiek a villán kívül mulatják az időt, Boney M híres slágerével, a Daddy Cool-lal kellett meglepni őket. Ijesztően viccesek voltak a bennszülötteknek tűnő fiatalok. Jerzy inkább Fekete Pákóra hasonlított, mintsem a zenekar frontemberére, még külön számmal is kedveskedett szerelmének, Giginek.




Pezsgőhisztéria
A konyhában található elektromos használati eszközök közül egyet sem vehetnek igénybe a luxusbörtön lakói. Mindezt köszönhetik a naiv Zsófikának, aki nem volt képes eltölteni egy éjszakát az érdi szoknyapecérrel. Ez idő alatt a többiek a szaunában tivornyáztak, Alek pezsgőjének segítségével. Viszont a hősszerelmes senkinek nem adott engedélyt arra, hogy a pezsgőjét kibontsák, majd vérig sértődött és kereste a bűnöst.

Olivér ismét főszerepben
A villa kavarógépe volt az, aki elvette barátja pezsgőjét és kibontotta, ám ő ezt egész addig tagadta, míg ki nem derült a dolog - ekkor bocsánatot kért. Magába roskadt a görög az alkoholhiány miatt. Alek szerint a barátja egy ötéves szintjén van, ha már egy pattanás kijön a karján, rohan a riportszobába, vélhetően hipochondernek titulálja a vagány srácot. Éva hozta a formáját, és keverte a "barna macit" rendesen. Ráadásul a szerelmesek között is port kavart a pezsgős ügy.

Anikó és Zsófi hajba kaptak
Aninak fájt, hogy a naiv szöszi nem akarta vele tölteni az utolsó éjszakáját a nyugi szobában. A királylány nem kért a rosszkislány társaságából. Más se hiányzott a kicsi lánynak párbaj előtt egy nap, minthogy összekülönbözzön a villabeli legjobb barátnőjével, és elutasítsa a segítségét. A fekete démon nem érti, Zsófi miért azokat bántja, akik szeretik őt, és akik minden egyes pillanatban támogatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.