Détár Enikő Jóban Rosszban Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csatornát váltott Détár Enikő, az RTL Klub egykori sztárja!

A Blikk szerint Détárt csúcsgázsiért szerződtette le a Jóban Rosszban produkció, fizetése hét számjegyű lesz. A színésznő már munkába is állt, egy gazdag hoteltulajdonost játszik a sorozatban, és közel egy hónapig szerepel majd. "Amíg az RTL-nél dolgoztam, eszembe sem jutott, hogy én egyszer TV2-s leszek, aztán miután kirúgtak, megfordult a fejemben, hogy milyen vicces lenne, ha a Jóban Rosszban sorozatban játszanék. Mókás lesz a férjem konkurenciájának lenni. Nagyon örültem a felkérésnek!" - mondta Enikő a Blikknek.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Enikő nehéz időszakon van túl: kálváriája a hangszálproblémáival kezdődött, majd kirúgták az RTL Klubtól és édesanyja is betegeskedett. A színésznő idegei felmondták a szolgálatot, kimerült, és elvonult egy szanatóriumba pihenni.

A dolog pikantériája, hogy Détár Enikő férje, Rékasi Károly épp a másik csatornán látható a Barátok köztben. "A fiunkat fogjuk megkérni, hogy vegye fel valamelyiket. Károllyal mindenben megnézzük egymást, most is így lesz. Fontos, hogy a másiknak legyen feladata, dolga, és abban sikeres legyen úgy, hogy az örömét is megtalálja abban, amit éppen csinál. Nem gondoltuk volna, hogy így alakul a szakmai életünk, de nagyon élvezzük. A karakterem olyan életet él, amilyet én soha nem éltem: gazdag, nagy utazó, jó karban lévő, élete közepe felé járó asszony, aki pontosan tudja, hogyan kell a különféle társadalmi közegekben szerepelni. Sokat megenged magának, flörtöl, vásárolgat, és azt nézi, hogy neki mi a legjobb" - árulta el Enikő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.