ÖsszeEsküvők (tévéműsor) valóságshow szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pénteki összecsapásból ismét a kétgyermekes Mása került ki győztesen, ami csak olaj volt a tűzre az ÖsszeEsküvők női rezidenciájában. Erzsók kimutatta a foga fehérjét, Niko elárulta Renikét, majd parázs vitába keveredett Diazzal. Ildi, Norbi anyukája próbálta védeni Nikót, tekintettel a fiára, pedig igazán nem kellett volna.

Erzsók: "Mása, te nem kellesz senkinek!"

Mását pár lány és Kati mama várta őszinte örömmel, de Erzsók már az érkezésekor dörmögött magában, majd ki is osztotta a lányt, hogy nem tudja, miért nem húz már el innen, egyik fiú sem kíváncsi rá. A 23 éves lány nem értette az anyós reakcióit, és többször elmondta neki, hogy ő aztán nem tehet róla, hogy a nézők visszaszavazták. A szőke, tűzről pattant anyós csak nem hagyta annyiban, Csillával a balján, almával a szájában osztotta Mását, majd Kati mamát és Marcit is a szájára vette, konkrétan lepatkányozta őket. Kati mama mindezt végighallgatta, és kikérte magának a pocskondiázást, de Erzsók többször csendre intette a bohém mamát, és folytatta az ellenkampányt. Durva vádak hangzottak el egymás ellen, s mint tudjuk, ez már nem az első Kati-Erzsók konfliktus.

Forrás: TV2
Forrás: TV2


Norbi megmagyarázta érzéseit

A fiúk üzenhettek a lányoknak és anyukáiknak, azonban az üzeneteket csak akkor kaphatták meg, ha azt hangosan felolvassa a postás, Csenge. Az egyik legérdekesebb levél Norbitól érkezett, aki Nikóval való bensőséges kapcsolatát magyarázta: egyedül Niko mutatott felé érzelmeket, ő hallgatta meg, ezért ki fog tartani mellette, és az anyját is erre kérte. Vajon Norbi tisztában van a csajozás alapszabályaival, hogy nem a lányoknak kell felszedni a fiúkat? Igaz, itt most a lányok vannak többségben, de Niko kitartó nyomulásával célhoz ért, behálózta Norbit, aminek a lányok annyira nem örültek, ismervén Nikót.

A konfliktusok forrása: Niko

Szilo Erzsókhoz és Renikéhez címzett levelében fény derült egy érdekes dologra: Szilo elmondta, hogy Niko egyik este a fülébe súgta, ne foglalkozzon Renikével. A lányok elméletileg "jó barátnők", ehhez képest a rafinált Niko szépen hátba szúrta Renikét, aki kérdőre is vonta. Niko tagadott, azt mondta, nem emlékszik rá, hogy ilyet mondott volna. A vitába becsatlakozott Diaz is, aki azt mondta Renikének, hogy egy szavát se higgye el a bajkeverőnek. Ezután Diazt vette a szájára, a testalkatát ócsárolta Niko, de rossz emberrel húzott ujjat, Diaz állta a sarat, sőt frappáns mondatokkal sorozta a "manusgádzsit". A dohányzóban folytatódott a cicaboksz Niko és Diaz között, de Ildi mama is beszállt: megvédte a kocsis stílusban vagdalkozó Nikót, mivel Norbi erre kérte őt.

Forrás: TV2
Forrás: TV2



Romantikus páros randik

Mása párbajnyereménye egy hétvége volt a srácok házában, amire két barátnőjét is magával vihette. Végül Renikét és Csengét választotta, hogy még több időt töltsenek Szilóval és Petivel. Ő Marcival romantikázott ismét, heves csókokban forrtak össze: se veled, se nélküled kapcsolat az övék. A "maradékok", Norbi, Csoki és Ricsi a lányok rezidenciájába költöztek a hétvégére. Volt még egy kis közjáték Ilcsi hálóingjével kapcsolatban, de szóra sem érdemes a túlspilázott sztori.


Jótékonyság, az ÖsszeEsküvők segítségével

Vasárnap az ÖsszeEsküvők játékosainak bejátszották a Frizbi című talkshow-t, melyben vendég volt a Matisz család, a 6 hónapos daganatos csöppség, Barbara és szülei. A kislány és családjának életkörülményeinek javítása céljából az ÖsszeEsküvők szereplőit is mozgósították. Az Együtt A Daganatos Gyermekekért Alapítványon keresztül bárki segíthet a kislányon, pénz- és egyéb adományok felajánlásával.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.