Damu Roland Frizbi per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter Frizbi című műsorában vallott a Damu Roland ügyét kétszer is tárgyaló bírónő, Dr. Szabó Noémi.

Dr. Szabó Noémi már több hónapja bejelentette lemondását, de hónapokba telt, mire azt a köztársasági elnök ezt elfogadta - ezért is történhetett meg, hogy a bírónő a felmondása után még megkapta Damu Roland ügyét. ,,A törvénykezési szünet előtt jelentettem be a lemondásomat. Nem az üggyel függ össze, amikor a lemondásomat benyújtottam, még ki sem volt tűzve ez a tárgyalás." - mesélte az ügyvédnő Hajdú Péternek.



Hajdú Péter arról is kérdezte Dr. Szabó Noémit, nem volt-e túl erős Damu Roland ítélete. ,,Nem jogerős az ítélet, fellebeztek ellene. A vádlott enyhítésért, az ügyész súlyosbításért." - mesélte a bírónő, aki 2003-ban már egyszer ítélkezett Damu felett. Akkor a színész két év felfüggesztett börtönt kapott. Dr. Szabó Noémi elmondta azt is, előfordult olyan is, hogy még sem született az ítélet, de már akkor megfenyegették...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.