Végre elismerte az énekesnő, hogy babát vár

terhesség szülés Jessica Simpson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már hónapok óta arról pletykálnak az álomgyárban, hogy Jessica Simpson állapotos. Az énekesnő azonban csak most ismerte el, hogy hamarosan lánya születik.

Lassan révbe ér a szöszi sztár - Jessica nagyon boldog vőlegénye, Eric Johnson sportoló oldalán, ráadásul hamarosan megszületik közös babájuk is. Nemrég egy bennfentes a következőket mesélte az In Touch Weekly magazinnak: "Jess minden barátjának azt mondta, hogy az anyasággal úgy érzi magát, mintha nyert volna a lottón. Nagyon akarta tudni a baba nemét, mert utálja a meglepetéseket. Ő és Eric nagyon örültek, amikor megtudták, hogy lányuk lesz."

AFP
AFP



A pár előreláthatólag a jövő hónapban kel egybe Hawaii szigetén. Most azzal foglalatoskodnak, hogy pinkre fessék a babaszobát, és kitalálják, mi lesz a kislány neve. Állítólag a Morgan és a Karen között vacillálnak. Jessica már korábban is többször elmondta, alig várja már, hogy Erictől babája szülessen. "Csakis Eric mellett tudom elképzelni magamat és a családomat" - vallotta Jessica.

Nemcsak az énekesnő, de édesanyja, Tina is igazán örül unokája érkezésének. A nagymama persze addig sem unatkozik, hiszen kisebbik lánya, Ashlee kétéves fiával, Bronxszal is rengeteget játszanak együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.