Keresztes: A kudarcból fogunk építkezni!

X-Faktor Demes Tamás mentor döntő Keresztes Ildikó kiesés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó még mindig nem tudta túltenni magát azon, hogy a hétvégén ki kellett ejtenie egyik mentoráltját, Demes Tamást. A versenyző ugyanakkor már jól van, és teljes erőből a jövőjével foglalkozik. 

Keresztes Ildikónak kemény döntést kellett hoznia szombaton. Az X-Faktor színpadán a párbajdal után két versenyzője, Lil C és Demes Tamás állt, és az énekesnő volt az, aki szavaival a kárpátaljai fiút küldte haza. Ildikó összetört, percekig zokogott, az érzelmei átvették az uralmat. "Én ilyen vagyok, egy érzelmes nő, de szerintem minden művész az. Nagyon megviseltek a dolgok, nem is lehetett felkészülni rá előre. Hiába is mondja akárki..." - magyarázta a rock hazai kiválósága.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]


"Nem tudtam még mindig túl lenni rajta, rendkívül nehéz az egész. A másik két fiún, Lil C-n és Baricz Gergőn is látom, hogy megviselték a történtek. De megpróbálunk ebből erőt meríteni, a kudarcnak építenie kell, mindig azt szoktam mondani. Most kettőzött erővel harcolok azért, hogy nekik sikerüljön a végsőkig eljutni" - árulta el a Life.hu-nak Keresztes.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Demes Tamás viszont már jobban van, hatalmas lelki erőről tesz tanúbizonyságot, hiszen úgy érzi, megtette, amit lehetett. "Elértem az álmom, millióknak énekeltem, és adtam magamból egy darabot. Az, hogy most ért véget a verseny számomra... a Jóisten igy akarta. Mindent okkal tesz. Én pedig elfogadom. Büszkén, nyertesként és emelt fővel távozok a versenyből. Az egész családom és Kárpátalja büszke rám, számukra is én vagyok a nyertes" - gondolkodott el az X-Faktor 2011 második kiesője, aki szívében szeretettel gondol Keresztes Ildikóra. "Nincs bennem harag, nincs miért legyen. Magával vitt a show-ba és ezért végtelenül hálás vagyok neki. Elfogadtam a döntését. Rengeteget tanultam tőle, amiért hálával tartozom neki" - tette hozzá az énekes, aki elhatározta, jó darabig nem utazik haza. "Nem megyek haza, most még nem. Itt leszek a végsőkig a barátaim mellett. Rengetegen támogatnak, úgyhogy lesz hol aludnom. Budapesten akarok maradni, most a gyeplő a kezemben van, vétek lenne elengedni. Itt maradok és kihasználom azt a rengeteg lehetőséget, amit az X-Faktortól kaptam" - mondta erőtől duzzadóan Demes Tamás.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.