VV5: Attila magára haragította Gergőt

VV5 valóságshow szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila újabb ellenséget szerzett magának. Miután sárba tiporta Kingát, még Gergővel is összeakasztotta a bajszát: beszólt neki börtönviselt múltja miatt.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!




Fórum: PCOS női betegség - gyógyítható?




Csaba és Annamari párosa továbbra sem hangolódott egymásra a táncpróbán: képtelenek szenvedélyt és erotikát sugározni a mozdulataikkal. Péter ma már lazábban táncikált Vera oldalán, amitől a pornós lány majdnem zavarba jött. Seherezádé is egyre ügyesebbnek látta Gergőt. Attila és Kinga azonban nem jutott egyről a kettőre: az összeférhetetlen legszívesebben feladta volna a tánc gyakorlást, de nem akarta megbántani az őt kitartóan tanítgató Keleti Andit. Shadi és Veronika volt a legelégedettebb egymással, élvezték a próba minden percét, de Eszter és Fecó duója is elég lazának tűnt.


Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a Villában! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



A villalakók blogot írhattak egy papírra társaik tánctudásáról. A feladat kitűnő terepet adott egymás sértegetésére.Vera Shadit és Veronikát szapulta, de a kacsalány tudta, honnan fúj a szél, és szólt a pornós nőnek, hogy fogja vissza magát, ne féltékenykedjen. Vera próbálta megcáfolni, hogy a zöld szemű szörny miatt utálta meg Peti újdonsült barátnőjét: állítólag sokkal jobban zavarja, hogy Veronika nem tudja egyedül megvédeni magát, és még nyögdécsel is.


Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!






Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.