Való Világ 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vera és Annamari egymásnak esett, ezért a fura lány úgy döntött, magára rakatja a jeleket, csak hogy kivihesse párbajozni pornós ellenfelét. Seher és Gergő tett egy utolsó próbát a békülésre, a kísérlet azonban eredménytelenül végződött.

Tipp! VV Eszter fölényes győzelmet aratott VV Dya ellen! Kattints a galériáért!






Péter és Attila kihúzta magát a nyelvtörő feladatokból, inkább a háttérből kritizálták lakótársaikat. A nyugiszobából sugárzott első adásban többen is kipróbálták magukat a mikrofon mögött: Kinga egy dalt küldött Dyának, amit nem bírt ki sírás nélkül, Fecó pedig Sehert faggatta a szakításról.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről? Kattints a galériáért!




A csajok ez idő alatt egy beszélgetős délutánt tartottak, ahol kitárgyalták egymáshoz való viszonyukat. Veronika megígérte Eszternek, hogy megpróbál neki megbocsátani, Kinga pedig megmagyarázta, hogy neki nincs baja az ügyvédlánnyal, inkább csak az zavarja, hogy kint hagyta Dyát. Annamari és Vera ismét egymásnak esett, mert a két lány egyszerűen ki nem állhatja egymást. A vita hevében a fura lány a fejébe vette, hogy kiviszi magával párbajozni pornós riválisát, ezért Attilát és Kingát nyomban megpróbálta befűzni, hogy dobják majd rá a jelet a következő kiválasztáson.

Mellpalsztika - Tedd fel kérdéseidet valakinek, aki már túl van rajta!



Ismét volt egy visszatérő lakó a villába - ezúttal a kiesett Dya volt az, bár csak egy kirakatbábu formájában, hogy elbúcsúzhassanak tőle még egyszer a többiek. Elsőként Kinga tartott könnyekkel áztatott monológot a fröccsöntött plázacicának. Gergő háláját fejezte ki, amiért szétrobbantotta kapcsolatát a hátrahagyott titoklevelével, Seher pedig arról panaszkodott, hogy csalódott benne.


Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.