Sarka Kata fotósorozat egyéjszakás kaland párkapcsolat állatvédőrség Kasza Tibor állatkínzás jótékonykodás Dér Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bántalmazott állatok kiszolgáltatott helyzetére hívta fel a figyelmet tizenkét hazai híresség, akik Kasza Tiborral karöltve egy egyedi fotósorozattal járultak hozzá az állatkínzás elleni küzdelemhez.

Hatalmas nyüzsgés volt egy budapesti bevásárlóközpontban megrendezett különleges hangulatú fotókiállítás megnyitóján, ahol több hazai híresség bizonyította be példaértékű elkötelezettségét az állatvédelem iránt. Az esemény apropóját a nemrégiben Kasza Tibor által elkészített fotósorozat adta.

Fotó: TV2
Fotó: TV2


A lencsevégre kapott képekből az Országos Állatvédőrség Alapítvány tizenkettőt naptárba gyűjtött, amelyek most a nagyközönség számára is bemutatásra kerültek. A képeken szerepelnek többek között Király L. Norbert, Vastag Csaba, Keresztes Ildikó, Tóth Gabi, Bebe, Dér Heni és Sarka Kata is, aki megosztott néhány magánéleti titkot a Life.hu riporterével. Sőt, még azt is elárulta, hogy magasságából adódóan nem tud felnézni férjére, Hajdú Péterre.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.