televízió valóságshow műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú mosolyszünet után Attila és Kinga újra szóba állt egymással egy kis verekedés után. Veronika és Gergő titokban elhagyta a villát, hogy ajándékokat vásároljanak a lakótársaiknak.

Tipp! Igazi partikirálynő lett Nórából! Kattints a galériáért!




Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Attila is és Kinga is furcsán érezte magát mialatt egymás ellen bokszoltak, mert hetek óta nem kerültek két méternél közelebb egymáshoz. A cselszövő még mindig nem tudja eldönteni, hogy Attilát csak a taktika vagy az őszinte érzelmei irányítják, amikor keresi a társaságát. Fecó örömmel tapasztalta, hogy az összeférhetetlen kezd újra önmagára találni. Peti mégis meggondolta magát, és hosszú perceken keresztül méltatta Attilát Kingának. A jelek szerint Pufi szavai nyitott fülekre találtak, mert a cselszövő lány beszélgetésbe bonyolódott Attilával.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)






Gergő és Veronika igyekezett titokban visszatérni a szállásra, de már az első pilllanatban lebuktak, mert Fecó a nappali közepén húzta a lóbőrt. Az ajándékok elhelyezése után Veronikáék nyugovóra tértek lelkitársaik mellé.

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.