házasság válás Nicole Kidman Keith Urban Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakítás sosem könnyű - pláne, ha sztárnak születik az ember. 2001-ben az egész világ felhördült, amikor Hollywood abszolút álompárja, Tom Cruise és Nicole Kidman bejelentették válásukat.

Nicole nemrég bevallotta, hogy igencsak kikészült attól, hogy házassága tizenegy év után tönkrement Tom Cruise-zal. "Jó kapcsolat volt a miénk, de attól még vége lett" - vallotta most a színésznő, aki akkoriban egy sajtóközleményben kifejtette, nagyon összetörtnek érzi magát, és nem tudja, vár-e még rá új szerelem és házasság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az órák című film Oscar-díjas sztárja azt is elmesélte, hogy hozott jó néhány áldozatot annak idején volt férje kedvéért. "Sosem terveztem, hogy híresség legyek. De felkészültem, hogy megteszem, a szerelmemért. Nem könnyű a döntés, ha még fiatal vagy. Akkor képes voltam mindent feladni az érzelmekért, hiszen végtére is a szerelem az, ami megmarad" - nyilatkozta a sztár.

Válása után Nicole élete ismét révbe ért: Keith Urban énekes oldalán végre újra rátalált a boldogság, és a régen vágyott anyaság is. Örökbefogadott gyermekei után végre ő is átélhette az anyaság legigazibb érzését. "Sosem hittem volna, hogy negyvenegy évesen leszek édesanya" - vallotta a színésznő kislánya, Sunday Rose születése kapcsán két évvel ezelőtt. A párnak tavaly decemberben béranyától született meg a második közös babája, Faith Margaret, így Nicole boldogsága felhőtlen. És ebben persze segíti őt a szerelem is: "Őrülten szerelmes vagyok. Vallom, hogy lehetsz akárhol, tehetsz akármit, ha őrülten szerelmes vagy, az maga a mennyország."


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.