válás Katie Holmes szakítás Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag már nem sok kell ahhoz, hogy a hollywoodi sztárpár, Tom Cruise és Katie Holmes külön utakon folytassák életüket.

Mostanában egyre többen suttogják, hogy Katie már elkészítette ügyvéd édesapjával a válóperes papírokat, hiszen már nem bírja elviselni férjét, Tom Cruise-t. Hat évvel ezelőtt a fiatal színésznő még hatalmas boldogságként élte meg, hogy az akkor már Hollywood egyik első számú sztárja őt akarja feleségül venni - de az utóbbi években sok minden megváltozott.

AFP
AFP

Katie-nek el kellett játszania a boldog feleséget, miközben bábként tündökölt férje oldalán. Tom Cruise jó képet akart kialakítani magáról, és ehhez csinos, fiatal feleség és gyermek kellett - másrészt a biztos családi háttér képével igyekezett eloszlatni a homoszexualitásával kapcsolatos feltételezéseket.

AFP
AFP

Eddig azért sem akarta elhagyni férjét, mert mindig kislánya, Suri érdekeit tartotta szem előtt - most azonban betelt nála a pohár. Tom ráerőltette a szcientológiát, már szinte semmiben sem dönthetett önállóan, ráadásul karrierje is derékba tört. Nem talált magának testhez álló szerepeket, a kritikusok negatívan bírálták az utóbbi filmjeit, ráadásul a Kennedy család életét bemutató tévéfilmje sem kellett a megrendelő csatornának.

Most azonban már Katie is úgy érzi, lépnie kell. Kislánya hisztis és kibírhatatlan, ingatag lelkiállapotú, és ez nagyban köszönhető a bizonytalan és rossz hangulatú családi háttérnek. Anyját állandó bűntudat gyötri, ezért mindent megvesz neki, ezzel pedig nemhogy jót, de különösen rosszat tesz amúgy is elkényeztetett lányának. Katie elhatározása - miszerint elhagyja férjét - már sziklaszilárd, most már csak az a kérdés, Tom milyen árat kér neje szabadságáért...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.