Milliókért hajtják túl magukat az X-Faktor sztárjai?

X-Faktor Vastag Csaba karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A veszprémi szépfiú jól tudja, hogy a hirtelen népszerűség egyszer véget ér, ezért most kell kihasználnia azt, hogy mindenki őt akarja. Most ugyanis a gyakran napi két fellépésével szép summát: több mint hatmillió forintot zsebelhet be. 

Vastag Csabi mindennapjai egy jó ideig csakis a zenélésről és az utazásról szólnak majd. Az X-Faktor győztese elmondása szerint élvezi ezt a pörgést, hiszen éppen ezért jelentkezett a versenyre, de az sem elhanyagolható tényező, hogy mindezért szép kis summa is üti a markát. A műsor győzteseként ugyanis közel negyedmillió forintot is elkérhet egy félórás fellépésért, ami a februári 25-i koncertet nézve bizony mintegy hatmillió forintot kóstál. Persze ebből az őt segítő csapat is fizetséget kap, de a sármőr markát akkor is szép összeg üti.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

De sok fellépés és karrier ide vagy oda, a túlhajtást érdemes elkerülni, mert a sok munka könnyen legyengíti még az edzett szervezetet is. "Én nagyon aggódok a fiúkért, hiszen ez az őrült hajtás nemcsak fizikailag, de szellemileg is nagyon kifárasztja őket. A hangjuk egyébként sem játékszer. Nagyon félek, hogy ha nem tudnak egyensúlyt tartani a munka és a pihenés között, akkor hamar kiégnek, és elhasználják a hangjukat. Tudom én, hogy egy fiatal szervezet többet bír, és most addig kell ütni a vasat, amíg meleg, de ki kell tapasztalniuk, hogy mennyit bírnak, hiszen nekem is volt olyan időszakom, amikor a második fellépésemre már sírva mentem el, annyira fáradt voltam." - vallotta az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó.

Az aggodalmak ellenére Csabi még élvezi a nagy pörgést, igaz, a napi 2-3 óra alvás neki sem elég. "Rengeteget koncertezünk, úgyhogy most nem is járok a családdal vagy barátokkal szórakozni, és még a nyereményutamra sem tudtam elmenni, mert nincs rá időm, viszont mindenért kárpótolnak a rajongóink." - vallotta Csaba.

Forrás: Blikk

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.