Való Világ 4 VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A törtető lány pipa lett, mikor a parlamenti ülésen meg akarták szavazni, hogy a napi szeszesital-fogyasztás csökkenjen heti mennyiségre. Érvekkel igyekezett alátámasztani igényét, miszerint őt mindenki utálja, és minden rosszat csak részegen képes elfelejteni.

Szandika és Éva egymás nyakába borult

Napok óta hatalmas feszültség van a csajok között, pedig nemzetközi spanok voltak, még a kinti életben is az összeköltözésen járt az agyuk. A törtető lány olyan szinten megsértődött, hogy kiköltözött barátnője ágyából, aki az üres helyet felajánlotta Anikónak. A fürtös királynőnek szúrta a szemét, hogy valamikori barátnője kihátrált mellőle, s elkezdte osztani a népet: próbálta kiüldözni Anit az ágyából. Utána jöttek a krokodilkönnyek, amik csak úgy potyogtak Éva szeméből. Természetesen a szilikoncsoda megsajnálta őt, és "happy end" lett a történet vége.

Belénk bújt a kisördög! Szerinted mire készülünk? Tippelj, és nyerj belépőket!




Alvászavar a villában

Éva nagy fába vágta a fejszéjét, amikor úgy döntött, hogy Alekosz mellé vackol be éjszakára. A görög amorózó így is túlfűtött szexuálisan, így nem sok esélyt adott a lánynak, hogy nyugodtan alhasson. Mindeközben Lacit a lelkiismerete nem hagyta aludni: a rábízott vitrinből ugyanis komoly mennyiségű alkoholt fogyasztottak egyes villalakók, mint például Béci. A hajnalig tartó veszekedés sem volt ínyére, amit Éva és Szandi produkált. A nagy összeborulás csak színjáték volt, és a kócos továbbra sem tartja barátnőjének a szőke ciklont.

Szerinted ki nyeri meg a Való Világot?




Éva nem bírja alkohol nélkül

Gyűlést tartottak a villaparlamentben. A népjóléti miniszter, alias Lázár László lemondott posztjáról: elege lett abból, hogy szabályozzon bárkit is, hisz úgyse hallgatnak rá. Helyette Jerzyt választották meg, akit társai alkalmatlannak tartanak erre a posztra. Alekosz zseniális búcsúztató érvelést vonultatott fel Laci érdekében. Éva kibukott az alkohol körüli vitában, és nem bírta szó nélkül hagyni, hogy elvegyék a napi italmennyiséget. Sportügyben hamar dűlőre jutottak, napi fél óra mindenkinek.


Béci és Gombi újabb összecsapása

Az ülésen Gombóc Artúr bohóckodásra adta a fejét, ami valljuk be, igen ritka tőle. Pukizáson kívül más mutatványt sem láthattunk tőle. Valószínű ezek után sem fogunk, mert a "szabálytisztelő" Béci lehurrogta és beszabályozta a szépfiút. A VV tükörimádója terrorizálva érzi magát Rácz úr intéseitől, amit kissé agresszívan kommunikál felé. A nagy "Humor Herold" testvérpár nem nézte jó szemmel, hogy ilyen gyerekesen viselkedtek - Jerzyvel az élen.


Szex vagy keksz?

Gigi és Jerzy kapnak egy teljes kamerák nélküli órát a luxusbörtön falain belül. Mint tudjuk, a pár szakított, de utána mégis elcsattant egy csók közöttük. Majd a hír hallatán néztek, mint Rozi a moziba, meghökkent a fiatal gerlepár, és nem tudtak szóhoz jutni. Majd a csélcsap nőfaló látta el jótanácsokkal a bárgyúbirka szépfiút - részéről ebben az esetben az előjáték felejtős. Nos, 48 órájuk van arra, hogy eldöntsék: élnek-e a lehetőséggel vagy sem.

Gombóc Alekoszt viszi párbajozni!

Eljött a hatodik kihívás. Szokásos história: Lilu lejátszott a villalakóknak pár bejátszást, ami talán megrendíti, vagy épp megerősíti Gombi döntését. Kapcsolatait a villában egy hullámvasúthoz lehetne hasonlítani. Örök revansot szeretett volna venni Jerzyn, de kapcsolatuk egyre közelibb lett, Éva sem volt kívánatos lakótárs egy időben, ám a zöld kendőt mégse rájuk tette.

Gombóc a porondon alakított, és kispécizte magának az érdi okos tojást, Alekoszt. Ám ugyanúgy Évát sem hagyta nyugton ülni, és Jerzynek is oda pirított. Végül a görög csődörre esett a választása, vele szeretné össze mérni népszerűségét a villában. Talán a szépfiú testvére, Ernő sem ért egyet ezzel a lépéssel, ahogyan még sokan mások sem. Hisz már a himnuszok, videók, paródiák, játékok, bögréken kívül egy újszülött kisbabát is elneveztek a nagy ellenfélről. Ebből kiindulva Gombár Úr rossz lóra tett.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.