X-Faktor Vastag Csaba rózsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese rózsát osztogat és csinos lányokkal ebédel - de hol marad a várva várt első nagylemez?

Nagy volt a készülődés egy budapesti divatiskolában, ahol közel ötven leányzó várt türelmetlenül Vastag Csabára. Az énekes - aki nemrégiben egy zsírégető klubhoz csatlakozott, és életmódot váltott - megkésett nőnapi ajándékként egy gyönyörű dallal, rózsával és egészséges ebéddel lepte meg az ifjú hölgyeket. Egy fránya megfázás miatt Mr. X-Faktor az előre beharangozott napon nem tudott ellátogatni a lányokhoz, ám most bepótolt mindent, így garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a diákok. Ráadásul Csaba egy szerencsés hölgyet is kisorsolt, aki együtt vacsorázhat majd vele.

 Red Lemon
Red Lemon


"Nagyon bántott, hogy a betegségem miatt nőnapon nem tudtam itt lenni és kedveskedni a hölgyeknek. Remélem, hogy ma sikerült kárpótolnom őket. Biztos, hogy a mai nap után is örömmel maradok a női nem nagy tisztelője, hiszen jó volt látni ennyi szép lányt egy helyen" - árulta el a jól ismert csibészes mosolyával az arcán az énekes.

Csaba ráadásként kisorsolt a diákok közül egy igazán mázlista leányzót, aki elkölthet majd vele egy igazán felejthetetlen, gyertyafényes, egészséges fogásokból álló vacsorát. "Nagy élmény volt személyesen is találkozni Csabával. Az is hihetetlenül tetszett, hogy olyan közvetlen volt és mindenkinek mondott valami szépet, amikor kiosztotta a rózsákat. Izgatottan várom a vacsorát, de szerintem egy baráti hangulatú beszélgetésen kívül nem fog történni semmi, hiszen Csabának van barátnője" - árulta el sejtelmesen mosolyogva a szerencsés lány. Mi pedig csak reméljük, Vastag Csabi hamarosan azt is bebizonyítja, hogy nemcsak macsó külsejével, de első lemezével is sikereket érhet el.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.