VV4: Éva nem kívánja Alekoszt

Anikó Éva Jerzy Alekosz villa VV4 villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva közölte Alekosszal, hogy nincs kémia közöttük, Kasza Tibi és L.L. Junior közreműködésével pedig elkészültek a villaslágerek. A premierre péntek este élő adásban került sor, ahol a Klikk és Kultúrcsürhe együttes mérhette össze tánc- és énektudását.

Béci és Jerzy leszoktak a cigiről

A két fiúnak óriási akaratereje van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy egy teljes hónapig nem gyújtottak rá. Megszabadultak káros szenvedélyüktől, hiszen 30 napja nikotin nélkül élnek. Így részt vehetnek a dohánymentes reklámkampányban az anyacsatornánál. A sógorkomák jobban érzik így magukat a bőrükben, szerintük ez az állapot így is fog maradni, és nem lesznek függők többé.

Alek és Éva csikicsuki viszonya

Éva és Alekino szinte úgy élnek, mint a házasok, leszámítva a testi gyönyört. Hol veszekednek, hol kibékülnek. Ám a görög udvarlónak nem fér a fejébe, hogy a törtető lány miért nem engedi, hogy magasabb dimenziókba emelhesse őt. A fürtös hajú lány szerint nincs szikra és kémia közöttük, de az okostojás ezt mintha meg sem hallaná. Majd Tibi tanácsára a görög szoknyapecér megfordította a helyzetet: Alek érdektelenséget mutatott Éva iránt. Erre a goromba lány azt tanácsolta lelki társának, hogy ne fusson olyan szekér után, ami nem veszi fel.


Anikó stresszel

Hangképzéssel kezdődött a zenekészítés, majd megírták, megzenésítették, s végül begyakorolták a villadalokat. Kész lett a mű, már csak formába kellett önteni. Így eljött az idő, hogy a villalakók felénekeljék a szerzeményt. Míg Szandika kivételesen topon volt, és nem nyávogott, addig Anikó pótolta ezt a hiányt, és jelenetet rendezett zavarában.

Tibi elleni hadjárat

Titkos küldetést kaptak a villalakók: szívassák meg Kasza Tibit. Béci volt az ötletgazda, majd Tibi tesója és Junior a kivitelező. A zenészfiúnak beadták, hogy a felénekelt daluk elveszett a gépről. Tibi kisebb sokkot kapott, és újra nekilódult a munkának, mire a többiek megsajnálták és egy pezsgővel leplezték le a mókát.



Felléptek a villalakók

Balázs felszólította a villalakókat, hogy élő adásban adják elő a slágereket. Junior csapata a Klikk nevet viseli, a szám címe: "Klikkesedjél." Töredelmesen be kell vallani, hogy a playback nem áll túl jó a villalakóknak, sajnos ezt még gyakorolniuk kell. Jerzyre nem sok szöveget mertek bízni, Ani pedig nem talált bele a mikrofonba.


A másik csapat a Kultúrcsürhe nevet kapta. Egy igazi, vérbeli magyar nótát hallhattunk tőlük. Gigi jellegzetes jelmezt öltött magára, ahogyan Éva is. Rácz hugica szexi doktornő volt, a törtető lányt kényszerzubbonyba rakták. Éva tánca egyenlő volt a toporzékolással, Gigi pedig rázta magát, ahogy anno az Erotika-parádén.



Life.hu Ladies Night Nőnapi parti a Dokk Caféban!

Gyere velünk és ünnepeljük együtt a Mi napunkat egy exkluzív parti keretében, melyen a garantált szórakozáson túl számos meglepetésre is számíthatsz.

Jelentkezz ingyen belépőkért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.