terhesség Mariah Carey énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey meztelen képei csalogatják ebben a hónapban a Life&Style magazin olvasóit - az énekesnő a fotókon mutatta meg hatalmas pocakját.

Mariah Carey és férje, Nick Cannon minden héten ellentmondásba keveredik ikreik születésével kapcsolatban. Néhány napja április közepére mondták a kicsit érkezését, de a legújabb információk szerint már május közepére várják ikreiket, egy kislányt és egy kisfiút. A negyvenegy éves Mariah a terhessége végét egy aktfotó-sorozattal kívánta megörökíteni.

Nem akar elvenni a pasid? Nem vagy egyedül! Nézd meg sorozatunkat!



www.lifeandstylemag.com
www.lifeandstylemag.com

A díva állítólag nem volt biztos benne, hogy meg akarja mutatni állapotos testét a nyilvánosságnak, de végül még is úgy döntött, hogy ez a fotózás egy kihagyhatatlan lehetőség számára... A dalos pacsirta és férje, Nick Cannon egyébként pár hete készíttetett magukról néhány fotót, melyeken mindketten ruha nélkül láthatóak.

Mariah hamarosan életet ad első gyermekeinek, és egyre nagyobb a felhajtás körülötte. Egyes pletykák szerint azonban egészen más a helyzet: előfordulhat, hogy az énekesnő már megszült - pár napja gyakorlatilag has nélkül kamerázták le -, és a mostani cécó csak egy jól előkészített kampány része. Persze azt se felejtsük el, hogy Mariah örök életében súlyproblémákkal küzdött, az utóbbi években több tíz kilós súlyfelesleggel "büszkélkedhetett" - a legutóbbi felvételeken azonban egyáltalán nem tűnik magához képest elhízottnak...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.