párkapcsolat websorozat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkék vagyunk arra, hogy a Life.hu mutathatja be Magyarország első romantikus websorozatát.

Hamarosan elindul hazánk első romantikus websorozata, a Csalfa karma. A fikció májustól érhető el weboldalunkon. Az online sorozat gyártója a Magyar Grundy UFA, aki egyébként hazánk legnézettebb napi drámasorozatát is készíti.

"A történet egy klasszikusnak nem mondható szerelmi háromszöget dolgoz fel"- mondta Hámori Barbara, az Origo Zrt. szórakoztató tartalmainak igazgatója. "A Csalfa karma az első hazai gyártású romantikus websorozat lesz. Bár Amerikában ez a műfaj már virágzik, itthoni megvalósítása úttörő vállalkozásnak számít."


A huszonnégy, egyenként 7 perces webizódokkal hetente három alkalommal - hétfőn, szerdán és pénteken - találkozhatnak a felhasználók. A LifeNetwork TV pedig vasárnap esténként adja le a sorozat HD minőségben készített, 21 perces változatát. A téma természetesen a szerelem lesz, érdekes fordulatokkal, izgalmas eseményekkel, és persze helyzetkomikummal.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.